ŠTO SE DOGAĐA?

Britney imala novi slom usred restorana: ‘Ponašala se manijakalno i pričala besmislice, muž joj je izjurio van‘

Izvori tvrde da je 28-godišnji Asghari bio ‘vidno uznemiren‘ te da je ‘izjurio‘ iz restorana bez supruge

Britney Spears

 Profimedia

Pjevačica Britney Spears navodno je u petak navečer doživjela slom u jednom restoranu u Los Angelesu, zbog čega je čak njezin suprug Sam Asghari napustio restoran. Ljudi koji su svjedočili incidentu rekli su za TMZ da je pop zvijezda djelovala ‘manijakalno‘ te da je počela pričati besmislice.

Navodno ju je dodatno uznemirilo to što su je počeli snimati posjetitelji u restoranu. U video snimci koju je objavio TMZ može se vidjeti kako pjevačica jelovnikom pokušava prekriti svoje lice od kamere.

Izvori tvrde da je 28-godišnji Asghari bio ‘vidno uznemiren‘ te da je ‘izjurio‘ iz restorana bez supruge. Samo dvije minute kasnije, Spears je navodno sama izašla, a njezin je tjelohranitelj podmirio račun. Britneyini glasnogovornici nisu odgovorili na upite američkih medija o ovome slučaju.

image

Britney Spears

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image

Britney Spears

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Podsjetimo, Britney se otvoreno borila s problemima mentalnog zdravlja, osobito zbog stresa prouzrokovanog 13-godišnjim skrbništvom. Navodno joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, ali je na društvenim mrežama i na sudu izjavila da su je držali u ustanovi za mentalno zdravlje protiv njezine volje te da je bila prisiljena uzimati lijekove.

Spears i Asghari vjenčali su se u lipnju 2022. u njezinoj kući u Kaliforniji, a vjenčanju su prisustvovali brojni slavni gosti, poput Paris Hilton, Selene Gomez, Drew Barrymore, Madonne i drugih.

Nakon što joj je završeno 13-godišnje skrbništvo, koje je njezinu ocu Jamieju omogućilo da kontrolira njezinu imovinu, obožavatelji nisu bili sigurni je li pop zvijezda zapravo slobodna kao što je tvrdila da jest. Osobito su bili sumnjičavi prema njezinu vjenčanju, jer su tvrdili da se činilo kao da nije bila ‘pri zdravoj pameti‘ tada. I dok ih je Britney uvjeravala da nije mogla disati zbog napada panike ranije tog dana, također je priznala da je imala problema zadnjih tri godine.

Tražeći nekoga koga će okriviti, njezini obožavatelji prst su uprli u Asgharija, koji je kasnije negirao sve optužbe.

"Ne, čak nemam kontrolu ni nad time što ćemo večerati", rekao je 28-godišnji model za TMZ prošlog mjeseca i dodao: "Znate, u prošlosti se mnogo toga događalo, tako da razumijem odakle ta zabrinutost njezinih obožavatelja. Samo su zaštitnički nastrojeni prema njoj. Ako ništa, oni su stvarno dobri obožavatelji."

Nakon incidenta u restoranu, Britney je na svom Instagram profilu objavila dvosmislenu poruku koja je glasila: "Rekli su mi da ne mogu pa sam zato to učinila!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:49