IDU PRED OLTAR

Britney i njen 12 godina mlađi dečko isplanirali vjenčanje za - danas! Njena obitelj nije dobila pozivnicu

40-godišnja pjevačica i 28-godišnji fitness instruktor izmijenit će bračne zavjete pred stotinjak ljudi

Britney Spears i Sam Asghari

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/Planet/Profimedia

Britney Spears i zaručnik Sam Asghari trebali bi se danas vjenčati, prenosi Daily Mail.

Prema TMZ-u, 40-godišnja pjevačica i 28-godišnji fitness instruktor izmijenit će bračne zavjete pred stotinjak ljudi. Dok bi njezin brat Bryan trebao biti prisutan, njezini roditelji, Jamie i Lynne Spears, te sestra Jamie Lynn, najvjerojatnije se neće pojaviti na svečanosti.

Upućeni izvori su za TMZ rekli da još nije jasno tko će dovesti Spears do oltara.

Britney i Asghari objavili su u Instagram priči snimku na kojoj su se vozili u Rolls-Royceu. Na snimci Spears je pijuckala šampanjac i imitirala britanski naglasak te istaknula da uživa u vožnji tim elegantnim vozilom te da se osjeća sofisticirano s draguljima na noktima. Asghari i Spears zaručili su se u rujnu 2021., a ubrzo nakon toga on je viđen kako traži prstenje.

image

Sam kupuje prsten

The Last Jedi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Last Jedi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavni par uživao je u nizu luksuznih izleta u posljednjih nekoliko mjeseci, a viđeni su na Havajima, Las Vegasu i raskošnim meksičkim ljetovalištima u Cabo San Lucasu i Cancunu. Nije odmah bilo jasno što će Spears odjenuti za šetnju do oltara, iako su ona i Asghari viđeni na sastanku s Donatellom Versace prije manje od tri mjeseca. Spears je izjavila da je imala niz planova nakon završetka svojeg 13-godišnjeg konzervatorskog statusa u studenom prošle godine, među kojima su udaja, kupnja novog doma i još djece.

image

Britney i Sam na plaži

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Podsjetimo, u braku s bivšim suprugom Kevinom Federlineom, Spears je postala majka 16-godišnjeg Seana Prestona i 15-godišnjeg Jaydena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 13:07