PRIČEKAT ĆE...

Britanski roker odgodio treći odlazak pred oltar zbog zdravlja: ‘Želi biti u top formi za vjenčanje‘

Iako su već sve rezervirali za svoj veliki dan na jezeru Como, par je odlučio to putovanje ipak pretvoriti u obiteljski izlet

Liam Gallagher i Debbie Gwyther

 Xposureuk/Backgrid Uk/Profimedia/Xposureuk/backgrid Uk/profimedia

Glazbenik Liam Gallagher bio je prisiljen odgoditi svoje nadolazeće vjenčanje s dugogodišnjom partnericom Debbie Gwyther. Pedesetogodišnja ikona nekadašnjeg benda Oasis, koji se već dvaput ženio, odlučio je odgoditi talijansku ceremoniju zbog oporavka od nedavne operacije kuka. Gallagher, naime, želi biti u ‘top formi‘ prije nego što prošeće od oltara.

U veljači ove godine, Liam je objavio da je imao veliku operaciju oba kuka nakon što je prethodno otkrio da mu je potrebna operacija zbog artritisa, koji je pak posljediac dugotrajnog problema sa štitnjačom.

Iako su već sve rezervirali za svoj veliki dan na jezeru Como, par je odlučio to putovanje ipak pretvoriti u obiteljski izlet dok se roker potpuno ne oporavi.

image

Liam Gallagher

Brian J Ritchie/Hotsauce/shutterstock Editorial/profimedia

"Vjenčanje se trebalo održati prošli mjesec, ali Liam i Debbie odlučili su ga odgoditi. Liam se još uvijek oporavlja od operacije kuka i želi biti u vrhunskoj formi kad treći put kaže ‘da‘. Pridružili su im se njegovi sinovi Gene i Lennon te njegova kći Molly i uživali su u opuštajućem odmoru", rekao je izvor za The Sun.

Rock zvijezda i glazbena menadžerica, koju je nazvao svojom ‘srodnom dušom‘, u vezi su već oko 10 godina. Liam ju je zaprosio tijekom romantičnog izleta 2019. u Italiji na obali Amalfija. S njima je tada bila i njegova majka Peggie, koja je bila presretna kad je njezin sin zaprosio Debbie.

Podsjetimo, pjevač se 1997. vjenčao s Patsy Kensit, a razveli su se tri godine kasnije. Par ima 23-godišnjeg sina Lennona. Njihova veza bila je obilježena aferama pa je tako pjevač prvo dijete Molly (25) dobio nakon afere s Lisom Moorish. Molly je oca prvi put upoznala kad joj je bilo 19 godina.

image

Liam Gallagher i Patsy Kensit

Alastair Grant/Afp

Liamov drugi brak s pjevačicom Nicole Appleton dogodio se 2008., a trajao je osam godina prije razvoda 2014. Njih dvoje imaju 21-godišnjeg sina Genea.

Onda se 2013. saznalo da Liam ima 10-godišnju kćer Gemmu koju je dobio nakon navodne trogodišnje veze s novinarkom Lizom Ghorbani, a upravo je ta veza dovela do razvoda s Nicole.

Zatim je iste godine, 2013., upoznao Debbie te su viđeni kako se ljube nakon što je on pokrenuo solo karijeru s bendom Beady Eye. Njihova je veza od početka bila dosta burna, a onda se pojavila i snimka Liama kako hvata Debbie za grlo, no roker je oštro opovrgavao da se dogodilo išta nasilno.

"Debbie je bila ta. Ona je također bila ta koja mi je rekla - ‘ma daj, nisi nikoga ubio, vrati se glazbi‘", rekao je Liam u svom dokumentarcu ‘As it was‘ koji se fokusirao na njegovu solo karijeru.

U dokumentarcu je Debbie rekla: "Liam kojeg poznajem i Liam u očima javnosti potpuno su različiti. S vremena na vrijeme popije previše, impulzivan je i puno psuje, ali to ne znači da u isto vrijeme ne može biti nježan. Ali način na koji se odnosi prema meni, način na koji se odnosi prema mojoj obitelji, svojoj djeci i majci, to su razlozi zašto ga volim."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:28