IBIZA TAKE OVER CROATIA

Britanski mediji se raspisali o prvom privatnom party avionu koji će turiste prebacivati do naše obale

Umjetnički direktor Amnesie Neil Evans oduševljen je viđenim u Hrvatskoj i jednostavno zaprepašten mogućnostima koje naša zemlja ima
BSH Events

Oči svijeta zabave posljednjih su dana uprte u Zrće, najpoznatiju party plažu u Europi. Brojni svjetski mediji, među kojima prednjači engleski Mirror, pišu o novoj senzaciji - Festivalu Ibiza TAKE OVER CROATIA. Brojni ljubitelji elektroničke glazbe s oduševljenjem su primili vijest o prvom privatnom party avionu tipa Airbus 321 koji će ih za 647 funti s londonskog Stansteda prevesti direktno u zadarsku zračnu luku. U cijenu su uključeni i transferi te ulaznice za sva festivalska događanja.

Naime, hrvatski BSH Events i jedan od najpoznatijih klubova svijeta Amnesia s Ibize nedavno su najavili zaista poseban sedmodnevni Festival koji se na Pagu održava od 30. kolovoza do 5. rujna. Prvi je to puta da jedan od najpoznatijih klubova s Ibize seli closing party i to u Hrvatsku.

image
BSH Events

„Svjesni smo koliko će ovaj događaj biti promocija Hrvatske kao sigurne destinacije. Na početku ljeta s Amensiom smo odradili prvi zajednički događaj na tvrđavi Fortica na Paškom mostu. Poštujući sve epidemiološke mjere i preporuke događaj je prošao u najboljem redu. Dok je na Ibizi sve zatvoreno, EU Covid certifikatom i testiranjima na samom ulazu, zajedno s nadležnim tijelima, osigurali smo sigurnu zabavu čiji je nastavak upravo ovaj Festival!“ – otkriva Drago Vukelić iz BSH Events koji su uz klub NOA i Amnesiu suorganizatori ovog događaja.

Članak u Mirroru dalje navodi kako je umjetnički direktor Amnesie Neil Evans posjetom Hrvatskoj ostao oduševljen viđenim i jednostavno zaprepašten mogućnostima koje naša zemlja ima. Za poseban let, koji je izazvao veliku pažnju engleskih medija, ostalo je svega nekoliko karata. Sedmodnevno glazbeno druženje ujedno je i prvi pravi closing sezone koji je inače jedan od najpopularnijih događaja diljem svjetskih party destinacija.

image
BSH Events

Zbog dobrih epidemioloških rezultata unatoč zaista velikom broju ljudi, Hrvatski zavod za javno zdravstvo odabrao je Zrće za izradu studije o povezanosti svijeta zabave i partijanja sa zarazom.

Na festivalu zanimljivog imena u sedam će dana nastupiti brojni rezident DJ-i kluba s Ibize kao što su Adam Beyer, Michael Bibi, Patrick Topping, Claptone, Kolsch, Mathame i brojni drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2022 18:37