POGORŠALO SE

Britanski glumac otvoreno o problemu: ‘Već više od godinu dana idem na terapiju zbog svojih nezdravih navika‘

Elba vjeruje da se problem pogoršao jer filmska industrija ‘masovno nagrađuje‘ osobe koje su radoholičari

Idris Elba

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Britanski glumac Idris Elba (51) priznao je da odlazi na terapije već godinu dana jer je „potpuni radoholičar”. Otkrio je kako ne želi smanjiti svoj rad, ali primjećuje nezdrave navike koje bi volio promijeniti. Zvijezda serije „Luther” objasnio je kako mu je više relaksirajuće da radi 10 dana bez prestanka na napornom filmskom setu nego da sjedi na kauču sa svojom obitelji.

Elba vjeruje da se problem pogoršao jer filmska industrija „masovno nagrađuje” osobe koje su radoholičari. O svemu tome ovaj se glumac, koji je uz to nagrađivani režiser, reper, DJ, producent i poduzetnik, otvorio u podcastu Changes.

„Idem na terapije, puno razmišljam o promjeni. Nije to zato što se ne volim ili slično, to je samo zato što imam nezdrave navike. A ja radim u industriji u kojoj se te nezdrave navike nagrađuju”, iskren je Elba.

„Ništa što je ekstremno, nije dobro. Sve treba balansirati”, poručuje, ali na pitanje bi li radio manje, odgovara negativno.

„Stvar je u tome da me rad opušta. Moj studio je moj dom, volim biti tamo. Otvorim taj laptop i ‘Ne znam što ću napraviti danas‘ i onda dođe nekako.”

image

Idris Elba i Sabrina Dhowre

Jonathan Rebboah/Imago Stock&people/Profimedia/Jonathan Rebboah/imago Stock&people/profimedia

Elba je otac dvoje djece, kćeri Isan i sina Winstona, koje je dobio s prethodnim partnericama, a 2019. oženio se sa svojom trećom suprugom, kanadskom manekenkom Sabrinom Dhowre. Elba se često pojavljivao u TV serijama 90-ih kada je postao popularan. Glumio je i u serijama „The Wire”, „The US Office” i „Luther”. Bio je zvijezda filmova „Rock‘n Roll”, „Pacific Rim”, „Molly‘s Game” i drugih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:14