POMAGALI JOJ I KOLEGE

Britanska zvijezda cijelu je noć zauzdavala poprsje na crvenom tepihu: ‘Lilly, eksplodirat ćeš‘

Lilly James na premijeri novog filma se pojavila u haljini boje limete, ali problemi su počeli još na crvenom tepihu

Lily James na premijeri

 James Shaw/Avalon/Profimedia/James Shaw/avalon/profimedia

Veći dio večeri premijere romantične komedije "What‘s Love Got to Do with It?" u Londonu, glavna glumica Lily James (33) provela je baveći se svojom haljinom, a ne samim svečanim događajem.

Šljokičasta, duga, pripijena haljina boje limete, s velikim izrezom na suknji na stražnjoj strani, lijepoj je Engleskinji stajala kao salivena. Ipak, činilo se da ta poluprozirna oprava s bijelim ušivenim korzetom, tzv. lađa izrezom i tankim naramenicama, uporno pokušava pobjeći s glumice. Problemi su počeli pri samom dolasku na crveni tepih i James ih nikako nije uspijevala riješiti, no nije odabrala opciju da se makne negdje iza scene i to riješi nego je napravila pravi mali show.

image

Lily James na premijeri

James Shaw/Avalon/Profimedia/James Shaw/avalon/profimedia

Okupljeni fotoreporteri dobili su priliku snimiti niz fotografija na kojima Lily pokušava spriječiti opravu da sklizne niz njezino poprsje, i na kojima se vidi da se ona istovremenom i ljuti i dobro zabavlja. U sprečavanju nenamjernog razgolićavanja pred medijima i uzvanicima su joj pomagali i partner u filmu Shazad Latif i scenaristica Yemima Khan s kojima se Lily fotografirala.

image

Shazad Latif i Lily James

Cat Morley/Avalon/Profimedia/Cat Morley/avalon/profimedia

Inače, "What‘s Love Got to Do with It" komedija koja je već dobila neke nagrade na festivalima u Torontu i Rimu, događa se u Engleskoj i Pakistanu, a u njemu scenaristica govori o svojem prijatelju i susjedu iz djetinjstva i njegovom dogovorenom braku s mladenkom iz Pakistana. Film je režirao Shekhar Kapur, prema scenariju Yemime Khan,a osim James i Latifa u njemu glume Shabana Azmi, Emma Thompson, Sajal Aly, Oliver Chris, Asim Chaudhry, Jeff Mirza, Alice Orr-Ewing i Rahat Fateh Ali Khan.

image

Shazad Latif i Lily James

Cat Morley/Avalon/Profimedia/Cat Morley/avalon/profimedia

Premijera se dogodila samo nekoliko dana nakon što se doznalo da se Lily James prekinula vezu s glazbenikom Michaelom Shumanom iz benda "Queens Of The Stone Age" s kojim je bila dvije godine. Glavni razlog je, navodno, razdvojenost koja je posljedica njihovih poslovnih angažmana. Neimenovani izvor za "The Sun" je rekao da su se Lily i Michael udaljili posljednjih mjeseci i "shvatili da jednostavno nisu mogli uspjeti kao par, ali oboje žele jedno drugome sve najbolje u budućnosti".

image

Jemima Khan i Lily James

Ian West/Pa Images/Profimedia/Ian West/pa Images/profimedia

James, koja je slavu stekla glumeći u seriji "Downton Abbey" i "Pam&Tommy" te u filmu "Mamma Mia 2" postala je mnogo opreznija i tajnovitija kada je privatni život u pitanju, nakon brojnih napisa u medijima. Iako se i prije pričalo da je glumica sklona ljubavnim vezama sa svojim glumačkim partnerima, sve se usijalo kada je snimljena u Italiji s (oženjenim) Dominicom Westom s kojim je malo prije toga glumila u seriji "The Pursuit Of Love"- par je guštao u vožnjama na skuteru po Rimu, a kamere su uhvatile i kako se ljube. Lily prije je bila u vezi sa zvijezdom Mattom Smithom koja je, s prekidima, trajala pet godina i navodno zagršila tek nekoliko tjedana prije nego što je slikana s Dominicom Westom. West, koji u "Kruni" gluimi princa Charlesa, u međuvremenu se posuo pepelom i vratio supruzi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:49