‘OVO JE LUDO‘

Britanska glumica podijelila ushićenje s fanovima: ‘Ovo sam ja na naslovnici Jutarnjeg lista!‘

Emma Gould danas se pohvalila naslovnicom naših dnevnih novina na TikToku i gledatelji su dijelili njezino oduševljenje

Emma Gould oduševljena što je na naslovnici Jutarnjeg

 Screenshot/tiktok/emma A. Gould/

Britanska glumica Emma Gould s velikim uzbuđenjem jutros pokazala obožavateljima na TikToku današnje izdanje Jutarnjeg lista jer je osvanula na naslovnici.

"Ovo je ludo, ovo je ludo... Ne mogu vjerovati", ushićeno je započela.

"Ovo su današnje novine", pokazala je kameru.

"Ovo je sve zbog vas. Uzmite današnje novine jer je moje lice na njima", rekla je, pa objasnila kako sada ide na frizuru, pa će onda detaljnije pokazati pratiteljima o čemu se radi.

Pokazala je stranice iz tiskanog izdanja Jutarnjeg lista na kojima je njezin intervju, a njezina prijateljica čitala je dio članka iz novina na glas.

Brojni korisnici TikToka čestitali su Emmi.

"To je izvrstan početak u stranoj zemlji, želim ti sve najbolje u karijeri u Hrvatskoj", glasio je jedan od komentara.

"Dobrodošla u Hrvatsku, Emma! Nadam se da ćeš ostati dugo ovdje jer je ovdje ‘život‘. Počni učiti hrvatski", savjetovao je jedan komentar.

"Odlično, zaslužila si!" pisali su.

Emma je postala posebno popularna na TikToku kada je isprobavala hrvatske slatkiše, a jednom videu ih je presjekla i rakijom.

@emma.a.gould Trying more Croatian treats! 🇭🇷 Did I get to your favourite yet? What else should I try? 😍 A big shout out to @KRAŠ for making all these lovely snacks! #croatiansweets #balkansweets #tryingnewfoods #tryingnewthings #balkanfood #expatlife #tryingforeignsnacks #candy #biscuits #hrvatska #hrvatskatiktok #bestcandy ♬ original sound - Emma A. Gould

Podsjećamo, Emma je ranije živjela u Švedskoj, pa potom je došla u Hrvatsku, a sve selidbe bile su zbog suprugova posla koji je stručnjak za digitalnu transformaciju.

Emma je zadovoljna životom u Zagrebu i napominje kako je drugačiji od svih gradova u kojima je živjela jer se osjeća sigurno. Ovdje je u društvu supruga i tri mačke.

"Imamo ih tri, dvije su stigle iz Britanije, a treća je hrvatska maca koja me sama odabrala. Osim toga, cijeli moj život i sva moja imovina su ovdje u Zagrebu, koju smo kamionom dovezli iz Velike Britanije", rekla je za Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 18:16