TEŠKO RAZDOBLJE

Bradley Cooper progovorio o teškim danima ovisnosti: ‘Bio sam izgubljen i depresivan, presjekao sam si Ahilovu tetivu‘

‘Kad sam se preselio u Los Angeles nisam mogao ući u niti jedan klub, nijedna me djevojka nije htjela niti pogledati‘

Bradley Cooper

 Stephen Lovekin/bei/Shutterstock Editorial/Profimedia

Slavni glumac i redatelj Bradley Cooper otvoreno je progovorio o svojoj borbi s drogama i alkoholom u koje je duboko ogrezao nakon završetka serije "Alias" u kojoj je glumio s Jennifer Garner početkom 2000-ih. O svojim teškim danima vrlo je emotivno pričao na kanalu Amazon Music i podcastu Wondery's SmartLess, kojeg vode glumci Jason Bateman, Will Arnett i Sean Hayes.

"Bio sam potpuno izgubljen i ovisan o kokainu, a to je bila druga stvar. Presjekao sam Ahilovu tetivu odmah nakon što sam dobio otkaz, odnosno napustio 'Alias'", kazao je 47-godišnji glumac, dodajući kako je patio i od potpunog manjka samopouzdanja i prepričao detalje svojih borbi s opijatima u ranim danima svoje karijere.

"Imao sam sreće jer se to događalo kad mi je bilo 29 godina. Mislio sam da sam uspio kad sam angažiran za reklamu Wendy's. U pogledu uspjeha, tada je to za mene bilo to. Ali nisam imao taj osjećaj. Kad sam se preselio u Los Angeles zbog snimanja "Alias" osjećao sam se kao da sam opet u srednjoj školi. Nisam mogao ući u niti jedan klub, nijedna me djevojka nije htjela niti pogledati", otkrio je Cooper koji trenutno snima film "Maestro", kontroverznu biografiju legendarnog skladatelja Leonarda Bernsteina.

Ukratko, glumac je, kaže, bio totalno depresivan i ništa nije djelovalo stvarno sve do snimanja "Mamurluka".

"Imao sam 36 godina kad sam radio "Mamurluk", pa sam morao proći kroz sve te stvari prije no što je slava ušla u moj život na svakodnevnoj razini. Tako da se sve to odigralo prije", otkrio je Cooper.

Na njegove izjave nadovezao se Arnett, napominjući kako je Cooper, shvativši da je zaglibio i uspjevši se promijeniti, mogao napokon postati onaj pravi.

"To je istina. Definitivno sam napravio velike pomake u dobi od 29 do 33, 34, kad sam barem mogao stati ispred nekoga i disati, slušati i pričati", objasnio je Cooper također pohvalivši Arnetta, koji je i sam patio od ovisnosti o alkoholu, što mu je govorio o svojim borbama u srpnju 2004. i tako ga usmjerio na "put odluke da promijeni svoj život".

Arnett je dodao kako je ubrzo vidio "promjenu" na Cooperu.

"Bilo je čudesno vidjeti te na svom mjestu i opuštenog. Ništa me nije moglo učiniti sretnijim. Bio sam sretan jer sam vidio da si ti sretan sa samim sobom", zaključio je Arnett.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:44