GLUMČEVI SAVJETI

Brad Pitt objasnio zašto nosi suknjicu: ‘Reći ću vam, sve je u povjetarcu, povjetarac je lijep... Vrlo, vrlo lijep‘

Za razliku od Berlina, holivudska zvijezda na londonsku premijeru filma ‘Bullet Train‘ stigla je u odijelu

Brad Pitt

 Toulouse/Goff Photos/Profimedia

Nakon berlinske premijere filma "Bullet Train", Brad Pitt malo je razočarao obožavatelje svojim modnim odabirom za londonski crveni tepih. Naime, 58-godišnji glumac je na projekciju stigao u "dosadnom" odijelu, dok je u Berlinu bio u suknji.

Novinari Sky Newsa upitali su zvijezdu da komentira svoje pojavljivanje u suknji, na što se holivudski glumac našalio i rekao kako bi to toplo preporučio muškarcima u Britaniji ako žele zadržati hladnokrvnost, aludirajući time na nesnosne vrućine koje su zadnjih dana vladale na Otoku.

"Reći ću, sve je u povjetarcu, povjetarac je lijep... Vrlo, vrlo lijep.", objasnio je šarmantno Pitt na temu užitka nošenja suknje. Pričao je za Sky News i o samom filmu pojasnivši kako je scenarij za "Bullet Train" pročitao usred karantene, kad još nije bilo cjepiva, i koji ga je napokon nasmijao zbog čega je zaključio kako je humor ono što nam u tim okolnostima svima treba.

image

Brad Pitt

John MACDOUGALL/AFP

U "Bullet Trainu" Pitt igra lika koji se zove Ladybug (Bubamara), nesretnog ubojicu čiji prvi posao nakon dužeg razdoblja izbivanja zbog psihoterapije krene spektakularno po zlu.

"Za ubojicu, to je pravi sukob interesa. On radi na sebi, no očito mu to i ne ide baš najbolje", rekao je za Sky News.

Inače, u ovom filmu Pitt se ponovno susreće s Davidom Leitchom, svojim bivšim dublerom i redateljem filma.

Leitch je sad uspješan redatelj nekih od najvećih akcijskih naslova posljednjih godina ("John Wick", "Deadpool 2"), ali svojedobno je "primao" udarce u nekim od Pittovih najvećih hitova, uključujući "Klub boraca", "Oceanovih 11" i "Gospodin i gospođa Smith".

"Upoznali smo se u ‘Klubu boraca‘ i nastavili raditi do otprilike 2004. na hrpi filmova i sad smo napravili puni krug", rekao je Pitt otkrivši kako mu se čini da su na ovom setu kaskaderi bili čak pretjerano zaštitnički nastrojeni prema glumcima te da je Leitch borbe u filmu osmislio s humorom, poput Jackieja Chana.

image

Brad Pitt

David Fisher/Shutterstock Editorial/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:48