‘UNIŠTEN MI JE ŽIVOT‘

Bračni par tuži poznati restoran zbog komadića pršuta: ‘Nisam mogao stupiti u intimne odnose zbog toga‘

Alice Cohen poskliznula se na komadić pršuta jer poznati talijanski restoran nije dobro očistio pod, slijedi im tužba

Ovaj događaj dogodio se u restoranu Eataly

 /Profimedia

Alice Cohen i njezin suprug Ronald tužili su poznati talijanski restoran Eataly u Bostonu, pritom traže suđenje pred porotom i naknadu štete od najmanje 50.000 dolara, a sve zbog komadića pršuta koji je Alice donio brojne financijske i zdravstvene probleme.

Par je bio u Prudential Centru prošle godine kada se dogodio incident. U Eatalyju se dijelila hrana za degustaciju i u tom prostoru je Alice koraknula, poskliznula se na komadić pršuta i slomila lijevi gležanj. U tužbi protiv restorana naveli su da je pretrpjela tjelesne ozljede, gubitak radosti života te da je patila fizički i emocionalno. Naveli su i medicinske troškove bolničkog liječenja i fizikalne terapije koji su prema priloženim dokumentima iznosili više od 7500 dolara. Par tvrdi u tužbi kako je restoran bio nepažljiv jer nije pravilno očistio područje.

„Trebali bi osigurati da su površine podova sigurne od nepotrebnih opasnosti, dužnost je brinuti se da bi održali sigurnost i upozoriti na potencijalne opasnosti”, stoji u tužbi, prenosi NBC Boston.

Roland je naveo problem kako ozljeda njegove žene utjecala je na njihov život i odnos te mu supruga zbog ozljede nije mogla pružiti ljubav, utjehu, podršku, raditi kućanske poslove i nisu mogli imati intimne odnose.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 04:40