KRAJ ROMANSE

Bračni brodolom najvećeg svjetskog medijskog mogula: Rupert Murdoch (91) razvodi se od slavne Jerry Hall

Romansa danas 91-godišnjeg Murdocha i 65-godišnje Hall okrunjena je brakom 2016. godine, njemu je to bio četvrti, njoj prvi

Rupert Murdoch i Jerry Hall

 Hubert Boesl/Dpa Picture-alliance Via AFP

Australski novinski tajkun, 91-godišnji Rupert Murdoch, razvodi se od Jerry Hall nakon samo šest godina braka, objavljeno je u srijedu, kako prenosi Daily Mail.

To će biti Murdochov četvrti razvod, no 65-godišnja Hall nikada nije bila u braku prije nego što je rekla 'da' medijskom mogulu u ožujku 2016.

Jerry Hall, slavni američki model, manekenka i glumica, prethodno je bila u dugogodišnjoj vezi s legendarnim frontmenom Rolling Stonesa Mickom Jaggerom, s kojim ima četvero djece, no njih dvoje se nikada nisu vjenčali tijekom svoje 22-godišnje veze.

Murdoch, za kojeg se procjenjuje da je 'težak' 17,7 milijardi dolara, ima ukupno šestero djece - kćer Prudence MacLeod s prvom suprugom Patriciom Booker, kćer Elisabeth i sinove Lachlana i Jamesa s drugom suprugom Annom Mann te kćeri Chloe i Grace, koje je dobio s trećom suprugom Wendi Deng.

Vjenčanje nakon burne romanse

Murdoch i Hall nemaju djece iz svog braka, a detalji razvoda još nisu objavljeni.

Par se vjenčao u Londonu u ožujku 2016. na diskretnoj svečanosti u Spencer Houseu, nakon burne petomjesečne romanse.

image

Vjenčanje Ruperta Murdocha i Jerry Hall 2016. godine

Tolga Akmen/Anadolu Agency Via AFP

Tada je medijski tajkun izrazio radost zbog te veze, objavivši na Twitteru nedugo nakon ceremonije kako je zaključio da će uzeti pauzu od društvenih mreža da bi uživao u novopečenom životu.

"Nema više 'tweetova' sljedećih deset dana ili nikad!", napisao je. "Osjećam se kao najsretniji čovjek na svijetu".

Bio je to prvi službeni brak Jerry Hall - naime, ona i Jagger održali su neslužbenu ceremoniju vjenčanja na Baliju 1990. godine, međutim britanski sud je to nakon njihova razlaza odbacio, smatrajući to ništavnim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:00