NEOČEKIVANO IZDANJE

Bosonoga i s maramom na glavi: Glumačka diva viđena u javnosti nakon dugo vremena, ne liči na sebe

Slavna je glumica izgledala gotovo neprepoznatljivo tijekom jednog od rijetkih javnih pojavljivanja u Los Angelesu

Geena Davis

 Profimedia

Geena Davis je holivudska zvijezda s bogatom glumačkom karijerom dugom gotovo 40 godina. Proslavile su je uloge u filmovima "Thelma & Louise", "Beetlejuice" i "A League of their own".

No, slavna je glumica izgledala gotovo neprepoznatljivo tijekom jednog od rijetkih javnih pojavljivanja u Los Angelesu.

65-godišnja glumačka diva viđena je u javnosti bosonoga i s maramom na glavi dok je rješavala svoje dnevne obaveze. Geena je posljednji put viđena u javnosti na posebnoj jubilarnoj humanitarnoj projekciji filma "Thelma & Louise", zajedno s kolegicom Susan Sarandon (75).

image

Geena Davis

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Prošlog je mjeseca Page Six izvijestio da je glumica konačno okončala svoju dugogodišnju brakorazvodnu parnicu s bivšim suprugom, dr. Rezom Jarrahyjem (50). On je bio njezin četvrti suprug, a zajedno su bili 16 godina te imaju troje djece.

Jarrahy je pokušao ravnopravno podijeliti imovinu i skrbništvo nad djecom, no Davis je stalno stvarala prepreke. Glumica je navodno odbijala podijeliti njihovu imovinu te je tvrdila da nikada nisu bili u stvarnome braku, a bivšem je suprugu savjetovala 'da se obrati odvjetniku', otkrio je izvor blizak glumici.

image

Geena Davis

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

"Reza se pristao nagoditi samo kako bi to konačno ostavio iza sebe i oslobodio se te noćne more koju mu je Geena priredila", otkrio je izvor.

Par se razišao 2017. godine, nakon 16 godina braka, a Jarrahy je podnio zahtjev za razvodom braka nakon što ga je Davis izbacila iz njihova doma. Kao razlog njihova razilaženja naveo je nepremostive razlike. Reza je imao samo 27 godina kada je 1998. na jednoj zabavi upoznao tada 42-godišnju Davis, a vjenčali su se 2001. godine.

image

Geena Davis i Reza Jarrahy

Hubert Boesl

Ona se prije njega udavala i razvodila tri puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 20:07