BIRAT ĆE GRADIVO

Bogata nasljednica podučavat će djecu kod kuće: ‘Neće učiti te gluposti iz nastavnih programa‘

‘Mi smo kod kuće. Imamo učitelje. I sportske trenere. U početku sam bio protiv, ali sada mi se ideja jako sviđa‘ - rekao je otac
Petra Ecclestone 
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kćer vlasnika Formule 1, Petra Ecclestone (32), i njezin zaručnik Sam Palmer (38) školuju svoju djecu kod kuće. Bogata nasljednica i agent za nekretnine, koji žive u Los Angelesu, odlučili su podučavati djecu kod kuće jer, kako je on rekao, 'ima mnogo gluposti' u nastavnim programima.

Par ima zajedničku kćer Millie kojoj je 18 mjeseci, dok Petra iz bivšeg braka ima Laviniju (9) i 6-godišnje blizance Jamesa Roberta Fredricka Jr. i Andrewa Kulbira (6). Dobila ih je s Jamesom Stuntom, iako djeca Sama zovu 'tata'.

Razvod Petre i Stunta okončan je u listopadu 2017., nakon šest godina braka. Iako nisu objavljeni nikakvi detalji nagodbe, objavljeno je da je James potpisao predbračni ugovor vrijedan 16 milijuna funti, a Petra dobila isključivo skrbništvo nad troje djece.

Petrin partner je na Instagramu pojasnio njihovu odluku: "Mi smo kod kuće. Imamo učitelje. I sportske trenere. U početku sam bio protiv toga, ali moram reći da mi se jako sviđa. Provodimo više vremena kao obitelj... Možemo birati što će naša djeca učiti. I sigurno neće uključivati glupost kakvu sam viđao u nekim školama."

image
Petra Ecclestone
Tiziana Fabi/AFP

Petra, čije se bogaststvo procjenjuje na 200 milijuna funti, i Sam kažu da ne misle da njihova djeca gube time što ne idu u normalnu školu. Što se tiče socijalnog aspekta i viđanja s prijateljima, ni tu ne vide problem.

"Ionako ih je četvero pa nikad nisu sami, a također idu u sportske klubove", kaže Sam, piše Daily Mail.

Petra se preselila u Los Angeles jer se više nije osjećala sigurno u svojoj luksuznoj kući u Londonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:33