PREMINUO OD KORONE

‘Bog sada ima još jednog anđela na nebu‘: Tužan kraj životne bitke glumca (41) iz omiljene serije

Nick Cordero je u bolnici proveo 91 dan zbog komplikacija koje mu je virus uzrokovao
Nick Cordero
 Brad Barket/Zuma Press/Profimedia

Kanadski glumac Nick Cordero preminuo je u 42. godini u Los Angelesu od posljedica koronavirusa.

Njegova supruga Amanda Kloots tužnu je vijest objavila na društvenim mrežama te potvrdila kako je Nick preminuo u nedjelju ujutro.

- Bog sada ima još jednog anđela na nebu. Moj dragi suprug je preminuo. Moje srce je slomljeno i ne mogu zamisliti život bez njega. Bio je nevjerojatan glumac i glazbenik - napisala je Amanda.

Glumac je u bolnici proveo 91 dan zbog komplikacija koje mu je virus uzrokovao. Sve je započelo u travnju kada je glumcu potvrđeno kako je pozitivan na koronavirus. Njegovo je stanje već tada bilo teško te je završio na respiratoru, no nažalost tu zdravstveni problemi nisu stali.

Liječnici su mu morali amputirati desnu nogu zbog zgrušavanja krvi, ali sredstvo za razrjeđivanje krvi nije pomoglo, već je uzrokovalo još veće probleme. Glumčev organizam virus je značajno oslabio pa se nije uspio othrvati novim zdravstvenim problemima.

Cordero je bio je nominiran za Tony nagradu u mjuziklu. Glumio je u serijama 'Zakon i red: Odjel za žrtve', CBS-ovoj 'Blue Bloods' uz Toma Sellecka te nekoliko manje poznatih dugometražnih filmova.

image
Nick Cordero sa suprugom
Steven Bergman/Aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 01:17