‘KAKAV POGLED‘

Bliži se dubrovačko ‘vjenčanje godine‘: Jedan je prizor oduševio suprugu popularnog pjevača

Liam i Nicole, čiji su roditelji podrijetlom Hrvati iz Konavala, i prije su ljeti dolazili u Lijepu našu

Prijam gostiju

 Tonci Plazibat/Cropix

- Kakav pogled - oduševljeno je napisala u svojoj posljednjoj Instagram priči Penny Lancaster, supruga pjevača Roda Stewarta, čiji će sin, hokejaš Liam Stewart, ovog vikenda uploviti u bračnu luku s partnericom hrvatskih korijena, Nicole Artukovich.

image

Instagram priča Penny Lancaster

Screenshot/instagram/

Mediji ga nazivaju "vjenčanjem godine", a ono će okupiti članove obitelji i slavne prijatelje iz čitavog svijeta. Vjenčanje je zakazano u Crkvi svetog Ignacija, a jučer je održan prijem gostiju. Slavni par uhvaćen je i jučer prije velikog prijema gostiju, a fotografirali su se s pogledom na more i čašom vina u rukama.

image

Prijam gostiju

Tonci Plazibat/Cropix

Što se mladenaca tiče, kako je Jutarnji već prenio, oni su pak iskoristili dan prije vjenčanja za uživanje u kupanju i sunčanju, a mladenka se snimkama pohvalila na svom Instagram profilu. Oduševljeni su bistrim morem i prekrasnom plažom s pogledom na Grad, a pritom se nisu suzdržavali od razmjenjivanja nježnosti.

Liam i Nicole, čiji su roditelji podrijetlom Hrvati iz Konavala, i prije su ljeti dolazili u Lijepu našu. Inače, u svibnju prošle godine dobili su sinčića, a dali su mu ime Louie Mark Roderick Stewart. S druge strane, Liam je rođen u braku glazbene legende i novozelandskog supermodela Rachel Hunter. U braku su bili od 1990. do 2006. iako su se razišli još 1999., a osim Liama, imaju i kćer Renee koja je također stigla na bratovo vjenčanje. Podsjetimo, 79-godišnji glazbenik ukupno ima osmero djece, a u braku je bio tri puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 12:45