SHOW NA POZORNICI

Bizarni potez o kojem svi pričaju: Jane Fonda u glavu pogodila dobitnicu Zlatne Palme, snimka je u trenu postala viralna!

Fonda je bila iznenađujuće precizna, ali redateljica je bila toliko šokirana pobjedom da nije ni primjetila što se događa...

Jane Fonda

 Screenshot/youtube/profimedia/

Legendarna glumica Jane Fonda pobrinula se da redateljica Justine Triet ne zaboravi svoju Zlatnu Palmu na filmskom festivalu u Cannesu, i to na vrlo neočekivan način.

image

Jane Fonda i Justine Triet

Syspeo/Sipa Press/Profimedia/Syspeo/sipa Press/profimedia
image

Jane Fonda i Justine Triet

Dave Bedrosian/Imago Stock&people/Profimedia/Dave Bedrosian/imago Stock&people/profimedia

Prema Page Sixu, redateljica trilera "Anatomy of a fall", filma o ženi koja se bori s optužbama da je ubila supruga, bila je toliko smetena velikim ovacijama, pljeskom i pažnjom da je zaboravila uzeti nagradu.

image

Jane Fonda i Justine Triet

Dave Bedrosian/Imago Stock&people/Profimedia/Dave Bedrosian/imago Stock&people/profimedia

Francuska redateljica je, nakon zahvale, uzela kutiju u kojoj se nalazi Zlatna palma, ali ne i pisani dio nagrade, ukrašen crvenom vrpcom. Dok je Justine napuštala pozornicu Jane je očajnički pokušavala privući njezinu pažnju, a kada joj to nije uspjelo, uzela je smotuljak, odnosnom, pisani dio nagrade i gađala je njom.

Iznenađujuće precizna Fonda pogodila je Triet u glavu, no ni to nije omelo redateljicu koja je bila preplavljena emocijama zbog osvajanja ove prestižne filmske nagrade. Urnebesan trenutak zabilježile su kamere, a snimka precizne 85-godišnje Jane Fonda je postala viralni hit. Korisnici Twittera pohvalili su potez zvijezde "Barbarelle" nazvavši je "kraljicom" te istaknuli njene vještine ciljanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:36