HIT NA INTERNETU

Bizarna reakcija Nancy Pelosi na Bidenov govor: ‘Je li ona dobro? Koju to tajnu poruku signalizira iza njega?‘

Njezina neobična reakcija na Bidenovu primjedbu o ‘jamama za uništavanje‘ na Bliskom istoku hit je na društvenim mrežama

Nancy Pelosi

 Screenshot Twitter

Nancy Pelosi, čelnica demokrata u američkom Kongresu privukla je pozornost na društvenim mrežama tijekom govora američkog predsjednika Joea Bidena pred oba doma Kongresa, a u kojem se osvrnuo na rusku invaziju na Ukrajinu.

Njezina neobična reakcija na Bidenovu primjedbu o 'jamama za uništavanje' na Bliskom istoku zapela je za oko korisnicima društvenih mreža.

"Moja administracija pruža pomoć u obuci za posao i život, a sada pomaže i veteranima s nižim primanjima. Naše trupe u Iraku i Afganistanu suočile su se s mnogim opasnostima. Neki od njih bili su stacionirani u bazama gdje su udisali otrovni dim. Mnogi od vas bili su tamo", rekao je Biden, a njegove riječi izazvale su neobičnu reakciju Nancy Pelosi. Ona je ustala, nacerila se i trljala zglobove prstiju na pomalo neobičan način.

Mnogi korisnici Twittera nisu propustili komentirati ovaj neobičan pokušaj pljeskanja ili što god je to trebalo biti.

"Ovo je tako čudno", "Koji k...", "Je li Pelosi dobro?", "Koju tajnu poruku Nancy Pelosi signalizira ovim čudnim pokretom?", "Ne, stvarno, zašto je tako čudna večeras?", "Ovo je najčudnija/najstrašnija stvar koju sam vidjela', "Ovo je dokaz da demokrati s pola uha slušaju Bidenov govor i da im je rečeno da moraju pljeskati kao tuljani na sve što on kaže. Pogledajte reakciju Nancy Pelosi kada Biden spomene da su američke trupe u Iraku udisale 'otrovan dim'. Baš bizarno" - glasili su neki od komentara na Twitteru.

Urednik Washington Examiner magazina Grant Addison našalio se prokomentiravši: "Tako i ja reagiram kad vidim da netko vadi browniese iz pećnice."

"Moj pas kad zašuška plastični omot", našalio se novinar Siraj Hashmi, koji je njezinu reakciju usporedio s reakcijom svoga psa.

Američki predsjednik Joe Biden je u utorak u svom prvom obraćanju o stanju nacije osudio ruskog predsjednika Vladimira Putina i rusku invaziju na Ukrajinu te najavio ekonomske mjere za borbu protiv inflacije. Za rusku invaziju na Ukrajinu je rekao da nije bila ničim izazvana, a ruskog je predsjednika nazvao "diktatorom" kazavši da nije očekivao odgovor Zapada.

"Iako može ostvariti dobitke na bojnom polju - dugoročno će plaćati visoku cijenu", rekao je Biden u svom obraćanju o stanju nacije. Odstupajući od pripremljenog teksta, Biden je dodao: "Putin nema pojma što dolazi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:59