10 GODINA BRAKA

Bivši suprug prevario ju je s najboljom prijateljicom, a onda se pjevačica udala za njenog muža

Nakon što joj se bivši muž spetljao s prijateljicom, ona se udala za njenog bivšeg muža i sada su u sretnom braku već 10 godina
Shania Twain i suprug
 Gabriel Bouys/afp

Pjevačica Shania Twain i njezin suprug, biznismen Frédéric Thiébaud rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti, no sada su ipak prošetali crvenim tepihom Zürich Film Festivala.

56-godišnja kanadska pjevačica i njezin suprug pojavili su se na premijeri filma "Und Morgen seid ihr tot" (I sutra ćemo biti mrtvi), a njihovi zagrljaji dokazali su da je ljubav i dalje jaka.

Shania se udala za Thiébauda 2011. godine, malo više od godinu dana nakon razvoda od njezina bivšeg producenta Roberta Mutta Langea. Mutt je nazvao pjevačicu i rekao joj da se divi njezinim pjesmama, a sve nakon toga je povijest. Vjenčali su se 1993. godine i dobili sina Eju, a onda su se razveli 2008. godine.

Razvod je zatražio Mutt, a ubrzo je Shania Twain saznala da je za vrijeme njihova braka imao aferu s njezinom najboljom prijateljicom Marie-Anne Thiebaud. Međutim, karma uvijek pronađe svoj put pa su se tako Shania i bivši suprug Marie-Anne zaljubili, a onda i vjenčali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 19:21