KEVIN FEDERLINE

Bivši suprug i sinovi zabrinuti za mentalno zdravlje pjevačice: ‘Djeca je vole, ali ne žele je vidjeti‘

Glazbena ikona je na svom Instagram profilu te tvrdnje nazvala ‘bolnim‘ rekavši da je ‘zabrinjavaju‘

Kevin Federline i Britney Spears 

 Fame Pictures/Backgrid Usa/Profimedia/Fame Pictures/Backgrid Usa/Profimedia

Bivši suprug glazbene ikone Britney Spears, pjevač i bivši plesač Kevin Federline, progovorio je o navodnoj otuđenosti pjevačice od njihovih sinova koji su, tvrdi on, zabrinuti za majčino mentalno zdravlje, kažu izvori za Page Six.

- Kevin je odlučio dati intervju jer su on i dečki uznemireni. Brinu se da svi potpuno ignoriraju činjenicu da se Britney bori s mentalnim problemima, što nije tajna - rekao je jedan izvor upoznat sa situacijom.

S druge strane, izvor pjevačice za Page Six kaže kako je potez njezina bivšega supruga "patetičan i neoprostiv".

Federline, otac njezinih sinova, 16-godišnjega Seana Prestona i 15-godišnjega Jaydena Jamesa, također je u intervjuu tvrdio kako dječaci ne žele živjeti svoju majku, unatoč tome što je vole.

Dao je intervju za DailyMail, a zatim je na svom Instagram profilu objavio dva videoisječka od prije četiri godine na kojima se 40-godišnja Spears svađa sa svojom djecom, što je navelo njezina odvjetnika da prekori Federlinea zbog kršenja privatnosti zvijezde.

Federline, koji je bio u braku sa Spears od 2004. do 2007., podijelio je video na Instagramu uz opis: "Ne mogu sjediti prekriženih ruku i dopustiti da moji sinovi budu optuženi na ovaj način nakon onoga što su prošli. Koliko god nas to boli, odlučili smo kao obitelj objaviti ove snimke. Ovo čak nije ni najgore od toga. Laži moraju prestati. Nadam se da će naša djeca odrasti i biti bolja od ovoga".

Nekoliko sati kasnije uklonio je videozapise s interneta.

Izvor blizak njemu rekao je za Page Six da "objavljivanje videa nije bilo zato da bi se učinilo da ona izgleda zlobno, već više zbog podsjećanja ljudi da ona ima mentalnu bolest i da se Federline i sinovi brinu".

U međuvremenu, jedan bivši dečko slavne pjevačice bijesan je zbog Federlineova ponašanja. Kaže i kako on nije u poziciji da iznosi ovakve tvrdnje.

- Kevin je fin dečko, ali je jadnik - rekao je.

- Britney i meni bilo je jako teško. Ona im je davala sav novac koji su oni trošili, a ona je u međuvremenu bila pod skrbništvom i malim džeparcem... Kad djeca napune 18 godina, novac je gotov i Kevin je u k***u.

Bivši dečko, koji je odbio biti imenovan, čak je nagađao da bi Federline mogao uzimati novac od Spearsina oca, Jamieja Spearsa, koji je bio djelomično odgovoran za skrbništvo pod kojim je Spears živjela 13 godina.

Međutim, Jamiejev odvjetnik Alex Weingarten rekao je za Page Six kako Jamie nije razgovarao s Kevinom i unucima gotovo tri godine te da nema istine u svemu tome.

Inzistirajući na tome da dječaci vole svoju majku, Federline je za Daily Mail rekao kako su "oni ipak odlučili da je sad ne viđaju".

- Prošlo je nekoliko mjeseci otkako su je vidjeli. Odlučili su da ne idu na njezino vjenčanje - otkrio je.

Federline je dodao kako mu je bilo teško objasniti svojim sinovima odluku njihove majke da objavi fotografije na Instagramu na kojima je gola.

- Gledaj, možda je to samo još jedan način na koji se pokušava izraziti, ali to ne umanjuje činjenicu što im to čini. Teško je. Ne mogu zamisliti kakav je osjećaj biti tinejdžer koji mora ići u srednju školu - rekao je.

Spearsin odvjetnik, Matthew Rosengart, rekao je za Page Six:

- Britney Spears je briljantno talentirana, izuzetno vrijedna ikona, koju s pravom vole i poštuju milijuni diljem svijeta. Isto se, nažalost, ne može reći za gospodina Federlinea, koji je iz neobjašnjivih razloga odlučio dati besplatan intervju kojim je povrijedio majku njegove djece.

Rosengart je istaknuo da je pjevačica "vjerno podržavala" svoje sinove koje izrazito voli.

- Shvaćao on to ili ne, gospodin Federline nije samo povrijedio privatnost i dostojanstvo majke svoje djece, on je potkopao vlastitu djecu, čiju bi privatnost trebao štititi - dodao je odvjetnik koji je pomogao osloboditi Spears od njezina dugogodišnjega skrbništva.

Rosengart se također zapitao je li 44-godišnji Federline možda prekršio zakon objavljivanjem videa za koja Spears nije znala da se snimaju.

Sama Spears je podijelila koliko joj je teško biti roditelj s Federlineom, nakon što je on u intervjuu rekao da su Sean Preston i Jayden James odlučili "ne vidjeti svoju mamu na nekoliko mjeseci".

Glazbena ikona je na svom Instagram profilu te tvrdnje nazvala "bolnima" rekavši da je to "zabrinjava". Kasnije je dodala da su njezini sinovi bili "puni mržnje" prema njoj kad bi bili s njom.

image

Instagram story Britney Spears posvećen Kevinu Federlineu

Screenshot/INSTAGRAM
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:02