PREKRŠILA ZABRANU

Bivša žena maltretira novu zaručnicu glumca: ‘Otvorila je lažne profile, slušajte kakve jezive poruke primam‘

Bianca Wallace na meti je hejtera na društvenim mrežama otkako su ona i Ioan Gruffudd potvrdili svoju romansu

Ioan Gruffudd i njegova zaručnica Bianca Wallace

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Glumica i producentica Bianca Wallace optužila je glumicu Alice Evans za uhođenje, uznemirivanje i zlostavljanje nje i njezina zaručnika, a ujedno Evansinog bivšeg supruga, Ioana Gruffudda. Nakon oštre pravne bitke, koja je medijski bila jako popraćena, Gruffudd i Evans rastali su se u ožujku 2021. Sada pak Gruffuddova nova ljubav tvrdi da je Evans napravila lažne profile na društvenim mrežama kojima uznemiruje Wallace, prenosi Daily Mail.

image

Ioan Gruffudd i Bianca Wallace

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

"Želim vam se zahvaliti za svu ljubav i podršku koju sam primila. Vjerujem da je došlo vrijeme da se otkriju nasilnici i zlostavljači jer oni imaju moć samo kada su skriveni u tami...", počela je Wallace, koja tvrdi da je Evans prekršila trogodišnju zabranu prilaska koja joj je izrečena u kolovozu 2022.

image

Bianca Wallace o maltretiranju

Screenshot Instagram/ Bianca Wallace/
image

Bianca Wallace o maltretiranju

Screenshot Instagram/ Bianca Wallace/

"Dana 13. studenog 2023. u 10:56 po vremenu u L.A.-u, primila sam e-mail od detektiva u kojoj me obavještava da je trenutna istraga pronašla telefonski broj osobe koja je povezana s barem jednim od lažnih računa koji se koriste za uhođenje, uznemiravanje i klevetničke tvrdnje...", nastavila je pa priložila 4512 stranica vrijednih postova na društvenim mrežama u kojima je Evans spominjala nju ili Gruffudda.

image

Alice Evans, Ella Gruffudd, Elsie Gruffudd i Ioan Gruffudd

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Gruffudd je također prethodno u sudskim podnescima tvrdio da vjeruje da je Evans prekršila nalog koji joj je branio da ga tri godine spominje na društvenim mrežama. "Na X-u je otvoren niz anonimnih računa koji su Biancu i mene imenovali kao ‘zlostavljače djece‘ i iznosili klevetničke tvrdnje... Alice je objavila tisuće lažnih, prijetećih i uznemirujućih objava o meni na društvenim mrežama...", kazao je.

Naime, Wallace je na meti hejtera na društvenim mrežama otkako su 2021. godine ona i Gruffudd potvrdili romansu, zbog čega ih je i Evans optužila za aferu. Uz to, Wallace je tada bolovala od multiple skleroze, a kako je liječenje i nošenje s komentarima mržnje utjecalo na nju, podijelila je na svom Instagramu. "Primila sam stotine poruka mržnje u kojima piše da se nadaju da će me multipla skleroza ubiti, da se trebam ubiti, da se moja obitelj treba sramiti što je povezuju sa mnom...", opisala je.

Kada je otvorila dušu svojim pratiteljima, rekla im je da i oni pišu svoja iskustva s internetskim nasilnicima. "Čitanje o zlostavljanjima s kojima su se stotine (ako ne i tisuće!) vas suočile u proteklih 20 godina bilo je istinski uznemirujuće", rekla je. "Od svih vas po vašim komentarima i porukama jasno vidimo da ono što se dogodilo nama i našim obiteljima nije ništa novo. Sada je vrlo jasno da se to događa već desetljećima", zaključila je Wallace.

image

Bianca Wallace o maltretiranju

Screenshot Instagram/ Bianca Wallace/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 04:10