NOVI POČETAK

Bivša teniska zvijezda donijela veliku odluku nakon prekida sa Zagrepčaninom: ‘Želim posvojiti dijete!‘

Otkrila je i da se godinama borila s poremećajem prehrane zbog traume koju je doživjela tijekom odrastanja

Jelena Dokić

 Instagram/Jelena Dokić/

Bivša profesionalna tenisačica Jelena Dokić rodom iz Osijeka otkrila je kako planira imati djecu nakon prekida s dugogodišnjim partnerom Tinom Bikićem.

40-godišnja bivša teniska zvijezda, koja se u Australiju preselila kao 11-godišnja djevojčica, izjavila je da iako ne želi imati biološku djecu, spremna je za posvajanje.

"Moj bivši dečko Tin i ja htjeli smo imati djecu. Možda mi se to neće ostvariti i to je u redu, pomirila sam se s tim. Ali ako želim imati djecu, a želim jer volim djecu, krenut ću u proces posvajanja. Oduvijek sam to željela učiniti", rekla je Dokić.

"Ima puno nesretne djece koja trebaju ljubav i stabilan dom i mislim da im to mogu pružiti, čak i ako sam sama. To je nešto što mislim da bih mogla učiniti u sljedećih tri do pet godina", dodala je.

Dokić je objavila da je prekinula s dečkom u siječnju prošle godine, a od tada je solo. Tijekom vikenda, progovorila je o svom poremećaju s prehranom u intervjuu za magazin Stellar. Otkrila je da se godinama borila s tim zbog traume koju je doživjela tijekom odrastanja.

Priznala je da veći dio njezina poremećaja prehrane proizlazi iz zlostavljanja koje je pretrpjela zbog oca koji je hranu pretvarao ‘u oružje‘ dok je još bila tinejdžerica.

"Zapravo nisam ranije govorila o svom poremećaju prehrane jer ga tako dugo nisam razumjela. No, sada znam da za više od 90 posto ljudi koji imaju poremećaje prehrane to dolazi zbog neke traume", ispričala je.

"To što sam dobila profesionalnu pomoć spasilo mi je život. Poremećaj prehrane vrlo je složen i jako puno radim na tome", dodala je.

Dokić je također otvoreno govorila o svojoj borbi s depresijom, zlostavljanjem na društvenim mrežama, izrugivanju na račun tjelesnog izgleda i obiteljskom nasilju koje je pretrpjela tijekom svoje karijere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:49