ALEX JONES

Bivša supruga ozloglašenog teoretičara zavjere: ‘On je izvan emisije još gori, zastrašujuć, lud kao masovni ubojica‘

Jones se suočava sa suđenjima za klevetu koja su pokrenuta od strane obitelji žrtava masakra u osnovnoj školi Sandy Hook 2012.

Alex Jones

 Briana Sanchez/pool/Zuma Press/Profimedia

Kelly Rebecca Nichols, bivša supruga ozloglašenog teoretičara zavjere Alexa Jonesa, otkrila je za The Young Turks podcast da je Jones uživo "puno gori lik" nego što je na televiziji.

Par se razveo 2015. godine, a Nichols je Jonesu uputila žestoke kritike u trenutku kad se njen bivši suprug suočava sa suđenjem za tužbe za klevetu, koje su pokrenule obitelji žrtava masakra u osnovnoj školi Sandy Hook 2012. godine u Newtownu, u saveznoj državi Connecticut.

- Kao ljudsko biće, on je bezobzirniji, čudniji i više zastrašujuć i bijesan nego na ekranu - rekla je Nichols.

Jones je na ekranu "modificiran", opisala je Nichols.

- Možete to vidjeti kada kaže ‘Oh, moram odmah izaći iz programa‘. Tada pravi bijes izlazi na vidjelo i toliko je ekstreman da mu njegovo osoblje savjetuje da se makne s ekrana - objasnila je.

image

Alex Jones

Olivier Douliery/Afp

Nichols je rekla da je "teško govoriti o Jonesu jer imaju hrabru i odvažnu kćer koja se suprotstavila Jonesu kao što nitko nije", dodavši da je Jones "i dalje maltretira".

Jones je, rekla je Nichols, "lud poput Charlesa Mansona (masovnog ubojice, op.a.), ili kao netko tko stvarno treba biti institucionaliziran". Opisala ga je kao "mentalno bolesnu opasnu vrstu osobe s užasnim ponašanjem".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 19:33