DENISE RICHARDS

Bivša supruga Charlieja Sheena krenula stopama njihove kćeri: ‘Za 25 dolara se pretplatite na moj OnlyFans!‘

Stranica za odrasle često se koristi za objavljivanje golih ili djelomično golih fotografija po premium cijeni

Denise Richards

 Michael Simon/Instar Images/Profimedia/Michael Simon/Instar Images/Profimedia

Denise Richards, bivša supruga poznatog glumca Charlieja Sheena, nedavno je na svom Instagram profilu podijelila video na kojem hoda bosa po plaži odjevena u bijelu haljinu, a uz snimku je dodala hashtag 'onlyfans'.

- Spremna... Idemo, napisala je 51-godišnja glumica te pozvala svoje mnogobrojne pratitelje da se za 25 dolara mjesečno pretplate na sadržaj koji će objavljivati na ovoj stranici koja je postala poznata prvenstveno po erotskom sadržaju.

Ova stranica za odrasle često se koristi za objavljivanje golih ili djelomično golih fotografija po premium cijeni.

Glumičin novi potez uslijedio je nakon što se njena kći, 18-godišnja Sami, pridružila OnlyFansu, nakon što je odustala od srednje škole.

Sami je sredinom lipnja na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u crnom bikiniju, a u opisu je napisala "klikni link u opisu moga profila ako želiš vidjeti još".

Unatoč njihovom zategnutom odnosu, Richards je jasno podržala potez svoje kćeri, komentirajući ispod njene fotografije 'Sami, uvijek ću te podržati i čuvati ti leđa. Volim te'.

Također je ekskluzivno za PageSix rekla kako njena kći sama odlučuje o svojim životnim potezima. Dodala je i da sve što ona može učiniti jest voditi je i vjerovati njenim prosudbama.

image

Charlie Sheen i Denise Richards

Scott Nelson/Afp

Međutim, vijest nije dobro sjela njenom ocu, slavnom Charlieju Sheenu koji je okrivio svoju bivšu suprugu za potez njihove najstarije kćeri.

Bivša zvijezda popularne serije 'Dva i pol muškarca' rekla je za PageSix kako Sami sada ima 18 godina i živi s majkom te da se ovo nije dogodilo pod njegovim krovom.

- Ne odobravam ovo, ali budući da to ne mogu spriječiti, želio bih da zadrži svoj integritet, dodao je 56-godišnji glumac.

Denise i Charlie bili su u braku od 2002. do 2006., a imaju i 17-godišnju kćer Lolu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 21:29