HALJINA ZA ROĐENDAN

Bivša spajsica iznenadila fanove: ‘U što je to obukla dijete, pa to košta više od 14 tisuća kuna‘

Ponosna mama Victoria objavila je na Instagramu niz fotografija svoje kćeri kao uvod u slavlje

David Beckham i Harper 

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Harper Beckham slavi 11. rođendan, a ponosna mama Victoria u čast najmlađe članica klana Beckham podijelila je niz fotografija svoje mezimice na svojem Instagram profilu. Među njima je i ona kako Harper pozira ispred obiteljske kuće u plavom top s uzorkom dok je stoji na kućnom pragu.

Kombinirala je gornji dio s bijelom majicom s kapuljačom, širokim trapericama i parom plavo-bijelih tenisica, kako već to djevojčice njezinih godina i najčešće nose. Slijedeća u nizu fotografija je ona kako se Harper spušta niz stepenice u elegantnoj i lepršavoj ružičasto-ljubičastoj Zimmermannovoj haljini a na nogama su joj ponovno tenisice.

Tu haljinu za koju se procjenjuje da košta 1600 britanskih funti, što znači nešto više od 14 tisuća kuna, nosila je prošli mjesec kada je s tatom Davidom Beckhamom išla u kazalište u Veneciji.

"Sretan 11. rođendan našoj malenoj koja nam je sve na svijetu ! Najslađa, najljubaznija i najljepša duša koju bismo mogli poželjeti. Svi te jako volimo!", napisala je bivša Spajsica koja pored Harper ima i tri sina - Brooklyna (23), Romea (19), i 17-godišnjeg Cruza.

Obožavatelji, ali poznata lica pridružili su se čestitkama. Među onima koji su slali dobre želje bila je i Victorijina bivša kolegica iz benda Mel C, koja je jednostavno napisala: "Sretan rođendan Harper."

Nisu to bile jedine fotografije koje je Victoria objavila jer ih je ubacila i u Instagram priče. Među njima je i ona Davida Beckhama s Harper uz natpis: "Tatina curica", te jedna na kojoj plavokosa djevojčica sređuje bijelu leptir-mašnu svojem velikom bratu Brooklyn na dan vjenčanja s Nicolom Peltz Beckham. Victoria je uz to napisala: "Tvoja velika braća te jako vole!".

Naravno nije zaboravila ni na ostale sinove te je objavila i njihove fotografije sa sestricom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 09:26