ZAŠTO, MARIA...

Bivša Schwarzeneggerova snimljena na ulici, svi su ostali zaprepašteni: ‘Što si je učinila s licem?‘

Njezin trenutni izgled izazvao je žestoku reakciju obožavatelja koji su na društvenim mrežama jasno dali do znanja da su šokirani

Maria Shriver

 Clint Brewer Photography/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Maria Shriver izgledala je vidno drugačije kada se ovog tjedna uputila u šetnju Los Angelesom. Bez šminke i u opuštenom izdanju, Maria je uživala u sunčanom danu, a 66-godišnjakinja koja je povezana s obitelji Kennedy i koja je nekoć bila udana za Arnolda Schwarzeneggera uživala je u vremenu za sebe.

Njezin trenutni izgled izazvao je žestoku reakciju obožavatelja koji su na društvenim mrežama jasno dali do znanja da su šokirani njezinim novim izgledom.

‘Što je Maria Shriver učinila svome licu? Strašno‘, napisao je jedan korisnik Twittera.

Drugi je s nevjericom napisao da je ‘netko tu fotografiju morao fotošopirati.‘

Maria, čiji je ujak po majci bio John F. Kennedy, udala se za Arnolda Schwarzeneggera 1986. godine. Kći Johna F. Kennedyja, Caroline bila joj je kuma, a sljedeće godine joj je uzvrtaila uslugu kao glavna pratilja mlade.

Tijekom braka, Arnie i Maria dobili su četvero djece - Katherine (32), Christinu (31), Patricka (28) i Christophera (24). Na kraju je Maria ostavila Schwarzeneggera nakon što se saznalo da je dobio sina Josepha s njihovom obiteljskom domaćicom Mildred Baenom.

Razvod je finaliziran tek prošle godine, iako su oboje u međuvremenu izlazili s drugim ljudima. Maria je navodno imala romansu i s političkim stručnjakom Matthewom Dowdom, koji je bio Arniejev strateg tijekom njegove kampanje za reizbor za guvernera Kalifornije.

On je pak godinama bio u vezi s plavokosom fizioterapeutkinjom Heather Milligan, koja je više od četvrt stoljeća mlađa od njega.

Slavni glumac i njegova bivša supruga ostali su u prijateljskom odnosu te se za posebne prigode, poput obiteljskih rođendana, i dalje svi zajedno druže.

Shriver je u prošlosti otvoreno progovarala o konceptu starenja te je razgovarala s desecima stručnjaka o toj temi. U listopadu ove godine predsjedavat će na online summitu pod nazivom ‘Radical Reframing Aging‘, koji uključuje i doprinose slavnih osoba poput Marthe Stewart, Pauline Porizkove, Vanesse Williams, Jamie Lee Curtis, Goldie Hawn i drugih.

"Starenje ne mora značiti da se odričete strasti ili sposobnosti. Možete i dalje živjeti zdrav život, biti angažirani u raznim stvarima i osjećati svrhu i radost u bilo kojoj dobi", rekla je.

Nedavno je također izjavila da je njezin 66. rođendan prvi rođendan još od njezinih 20-ih koji ju je ispunio ‘radošću i nadom zbog onoga što dolazi, a ne osjećajem gubitka njezine mladosti‘.

"U zadnje vrijeme puno razmišljam o gubitku. Mnogi od nas tuguju zbog gubitka voljenih osoba zbog pandemije. Možda tugujete zbog gubitka života koji ste poznavali prije covida ili kako je nekada bilo lako raditi stvari kao što su odlasci u restorane, putovanja ili gledanje predstave na Broadwayu. Mnogi od nas trenutno tuguju za našom zemljom koja je podijeljenija nego ikada prije. Ono što sam shvatila je da što se bolje nosim s tugom, to bolje", rekla je Shriver.

image

Maria Shriver

William Volcov/Brazil Photo Press Via AFP

Također je dodala da je izbacila termin ‘protiv starenja‘ iz svog rječnika. "Stara priča o starenju - način razmišljanja o tome kako se trebamo ‘popraviti‘ ili učiniti sve što je u našoj moći da izgledamo onako kako smo izgledali kad smo imali 20 ili 30 godina treba doživjeti veliku reviziju. Nažalost, mediji nastavljaju održavati tu staru, dosadnu priču i to nas tjera na to da previše strahujemo od starenja. Alo ne mora biti tako, a moja je misija promijeniti tu priču", dodala je.

U intervjuu iz 2018., Shriver je također podijelila sedam savjeta kako se nositi s godina, a uključivali su tjelovježbu, prehranu koja uključuje namirnice zdrave za mozak (manje crvenog mesa i loših masnoća, a više voća i povrća), redovitu hidraciju tijekom dana, svjesnu meditaciju, 7 do 9 sati sna dnevno, redoviti kontakt s obitelji i prijateljima, aktivnosti koje potiču mozak te polaganje kognitivnih testova kod liječnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 03:14