OGLASILA SE NANCY

Bivša ‘prva dama‘ nogometa: ‘Lako je biti s nogometašem, ja sam bila s izbornikom! Današnje žene su manje glamurozne‘

Vatrena 61-godišnja Talijanka danas priznaje da je njezin status Erikssonove dugogodišnje djevojke stvorio distancu između nje i ‘wagsica‘

Nancy Dell‘olio

 James Curley/Mirrorpix/Profimedia

Nancy Dell‘Olio, dugogodišnja djevojka proslavljenog trenera i bivšeg izbornika reprezentacije Engleske Svena-Görana Erikssona, otkrila je da je zastrašila Victoriju Beckham i druge poznate ‘wagsice‘, odnosno supruge i djevojke nogometaša, nakon što je 2006. otputovala u Njemačku s engleskom nogometnom momčadi uoči Svjetskog prvenstva.

Njemački Baden Baden tada je ugostio brojne supruge i djevojke nogometaša, među ostali i Victoriju, Cheryl Cole i Coleen Rooney, dok je reprezentacija igrala pod Erikssonovim vodstvom. Ali vatrena 61-godišnja Talijanka danas priznaje da je njezin status Erikssonove dugogodišnje djevojke stvorio distancu između nje i ostatka ‘wagsica‘, koje su privlačile pozornost svjetskih medija svojim luksuznim šopinzima i pijanim izlascima dok je ona radije ostajala daleko od očiju javnosti.

image

Sven Goran-Eriksson i bivša partnerica Nancy Dell O‘glio

Odd Andersen/Afp

"Sve su bile prilično zastrašene mojom prisutnošću. Jedno je biti supruga nogometaša - ali ja sam bila s izbornikom. Provele smo jednu ili dvije večeri zajedno u hotelu, ali ja sam imala drugačiju rutinu. Znala sam da su tamo bili paparazzi i fotografi koje sam nastojala izbjeći. Čak i dok bih šetala parkom, oni bi me fotografirali. Žene su izašle u shopping i znale su da ih prate. To nije nešto u čemu sam uživala jer sam s time morala živjeti", rekla je za Tatler, prenosi Daily Mail.

Unatoč tome što se distancirala od društvenih aktivnosti, priznala je da je ipak uživala u društvu bivše ‘Spajsice‘ Victorije Beckham koja je uvijek bila podrška suprugu Davidu Beckhamu, koji je odveo englesku momčad do četvrtfinala prije nego što je ispao od Portugala.

"Provela sam malo više vremena s Victorijom. Ona je jako draga osoba. Vrlo tiha i suzdržana - pametna i pomalo voli kontrolirati. Ona je osoba koja se voli dobro zabavljati", iskrena je Dell‘Olio.

Ona i Eriksson prekinuli su 2007. godine, više od 12 mjeseci nakon što je njegov petogodišnji staž u Engleskoj došao svome kraju. Unatoč tome, Dell‘Olio još uvijek gaji lijepa sjećanja na svojedobna druženja s engleskim ‘wagsicama‘ te inzistira na tome da su današnje ‘wagsice‘ manje privlačne od njih tada.

image

Nancy Dell‘Olio

Max Nash/Afp

"One su nekako tiše. Manje su glamurozne jer ja više nisam dio njih", našalila se i dodala: "Zvali su me Prvom damom nogometa, nikad nikoga nisu tako zvali prije niti poslije mene."

I na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru nogometaši imaju podršku svojih glamuroznih supruga i djevojaka. Mnoge od njih borave na kruzeru vrijednom milijardu funti koji se nalazi uz obalu, a njihovim muževima nije dopušteno ukrcati se na kruzer.

MSC World Europa, koji je nazvan ‘plutajućom palačom‘, košta oko 2500 funti za 9 noći, a sadrži kino, 6 bazena, 30 barova... "Zbog činjenice da se brod nalazi na moru, gosti mogu na njemu popiti piće i uživati bez da se brinu da će prekršiti stroga katarska pravila. Ako Engleska ode do kraja na prvenstvu, vjerojatno će doći do karnevala na kruzeru", rekao je izvor, prenosi Daily Mail.

U Katru se, naime, alkohol uglavnom poslužuje samo u hotelskim restoranima i barovima koji imaju licencu. Protuzakonito ga je konzumirati bilo gdje drugdje. Međutim, nemuslimanski stanovnici Dohe koji imaju dozvolu za konzumaciju pića mogu piti kod kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:03