MUČNO ISKUSTVO

Bivša Playboyjeva zečica s 19 godina u tajnosti pobacila Hefnerovo dijete: ‘Kao da je vrag bio u meni‘

Bivša Playboyjeva zečica Karissa Shannon otkrila je da je pobacila dijete Hugha Hefnera

Karissa Shannon

 -/Backgrid Usa/Profimedia

Bivša Playboyeva zečica otkrila je da je potajno pobacila dijete Hugha Hefnera nakon što je zatrudnjela kada je njoj bilo 19, a njemu 83 godine.

Karissa Shannon, koja je dobila poziv da se preseli u Playboyjevu vilu sa svojom sestrom blizankom Kristinom, rekla je da se osjećala kao da 'nosi đavolje dijete', piše Mirror.

Također je priznala da je otišla na pobačaj bez Hefnerova znanja.

Da je trudna otkrila je posve slučajno nakon što je napravila krvne pretrage prije planiranog povećanja grudi, koje joj je Hefner platio 2009. godine.

"Nisam se seksala ni s kim drugim pa je to mogla biti samo njegova beba. Samo sam htjela to riješiti što je prije moguće", rekla je za Sunday Mirror.

„Nisam željela da Hef to sazna i nikada nije. Gadilo mi se moje tijelo i osjećala sam se kao da je vanzemaljac u mom trbuhu, kao da je vrag bio u meni. Nisam željela da itko zna da nosim dijete 83-godišnjeg muškarca", priznala je Shannon.

Njezina sestra Karissa pomogla joj je s pronalaskom klinike. "Pronašla sam kliniku u Los Angelesu. Natjerala sam Hefovo osiguranje da nas ostavi u trgovačkom centru, pretvarajući se da idemo samo u kupovinu, a zatim sam nazvala svog prijatelja da nas pokupi. Uspjele smo to zadržati u tajnosti", rekla je Karissa.

Blizanke danas imaju 32 godine, a s Hefnerom su po prvi puta bile primorane spavati kad im je bilo samo 19 godina, i to na njihov rođendan. Sudjelovale su u nezaštićenom grupnom seksu te je bilo uključeno puno alkohola.

image

Karissa i Kristina Shannon

Hg/Backgrid Uk/Profimedia

Hefner im nije ostao u lijepom sjećanju te za njega navode da ima 'crnu dušu' i da su mnogi koji su imali posla s njim oboljeli od PTSP-a, depresije te su morali ići na savjetovanje.

Također su dodale da im je bilo drago kad su čule da je umro 2017. godine jer nijedna druga žena više neće morati trpjeti ono što su one prošle.

"Kad je Hef umro, dio nas je bio tužan, ali drugi dio nas je razmišljao - ok, dobro je, više nijedna neće biti uništena na način na koji je nas uništio. Mislila sam da je Playboy jedna velika obitelj, a sada sam svjesna da je to bio kult", rekla je Kristina.

"Hef se ponašao kao da nas je posjedovao. Ako bismo prekršile njegova pravila, šest tjelohranitelja bi nas odvuklo u sobu i ne bi nam dalo da izađemo. On je to nazivao 'HMF uhićenje', prema njegovim inicijalima. Vrebao je ranjive mlade djevojke poput nas. Ponudio bi ti svijet, a zatim bi te držao zarobljenu u vlastitoj kući, koja je bila poput nekog zlatnog zatvora", dodala je.

Sestre su također otkrile da ih je silio da ga zovu 'tatica'. "Taman smo bile napunile 18 godina i bile smo naivne. Sjećam se da je bio jako šarmantan i fin. Nosio je svilenu pidžamu i papuče koje je uvijek nosio uz svoj crveni ogrtač. Bio je poput kralja u dvorcu - tako je bio moćan. Rekao bi mi: 'Hej, hoćeš li doći sjesti pokraj mene?' Mogle smo vidjeti kako bi druge djevojke odmah postale ljubomorne", prisjetila se Karissa.

image

Hugh Hefner

Gabriel Bouys

Za 19. rođendan odveo ih je u jedan noćni klub. "Kupio nam je alkohol iako ga osobe mlađe od 21 godine u Americi nisu smjele konzumirati. Kada smo se vratile, Kendra nas je pitala jesmo li pušile travu u njegovoj sobi. No kad smo ušle u njegovu sobu, Kendra je izašla van, a mi smo postale vrlo nervozne. Hef je to primijetio i rekao - zašto se ne odjenete u nešto udobnije? Izvukao je neke talijanske, svilene pidžame i mi smo ih odjenule. Zatim je izvadio neku konjsku pilulu. Bio je to metakvalon, kojeg je često konzumirao", otkrile su sestre.

Karissa je izjavila da ih je Hefner dirao kad je pilula počela djelovati. "Rekao nam je da će nam lijekovi pomoći u vezi tjeskobe. Pušile smo travu. Isprva smo se osjećale kao da smo se smrznule, ali nakon nekog vremena je tableta počela djelovati i ošamutila nas. On je cijelo vrijeme ponavljao: 'dušo moja, dušo moja' i mazio nas dok smo ležale s obje njegove strane. Rekao nam je da ga zovemo 'tatice'. Bilo je gotovo pet sati ujutro kad smo se te prve noći vratile u svoju sobu i tad smo se složile da je on vrag. Ima tamnu dušu i ići će u pakao", rekle su sestre za Mirror, a planiraju ga tužiti zbog emocionalne patnje i proživljene traume.

"Bile smo zaposlene u Playboyevoj vili i želimo ih tužiti. Odlučile smo progovoriti jer želimo da ljudi znaju tko je on zapravio bio i što se događalo iza zatvorenih vrata", kaže Kristina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 07:16