JAVILA SE

Bivša pjevačica E.T.-ja šokirala se kad je vidjela da je na popisu nestalih: ‘Sve preneseno je laž‘

Njena prijateljica Hana Tabaković na Facebooku je otkrila kako je pjevačica živa i kako je dobro

Katarina Rautek

 Berislava Picek/Cropix

Vijest o nestanku pjevačice koja je svojedobno bila članica grupe E.T. odjeknula je medijima, a nakon zabrinjavajućih vijesti i potrazi, Katarina Rautek Omazić se javila Dnevnik.hr-u i otkrila kako se trenutačno osjeća.

- Ja sam dobro, jesam - dala je Rautek Omazić do znanja i dodala kako je sve preneseno "laž".

- Kad sam to vidjela, nisam znala hoću li plakat ili smijat se - istaknula je.

image

Katarina Rautek

Berislava Picek/Cropix

Naime, njena prijateljica Hana Tabaković na Facebooku je otkrila kako je pjevačica živa i kako je dobro, a Rautek je otkrila i nove informacije o svom privatnom životu te demantirala neka pisanja medija.

- Ja nisam u braku, s bivšim sam bila šest godina, a ne četiri, kako neki pišu, ja ne znam otkud ljudima te informacije - tvrdi razočarana 39-godišnjakinja. Dok još uvijek nije sigurna tko je prijavio njen nestanak, o tome što se točno dogodilo i je li zaista napustila bolnicu, nije željela razgovarati

Podsjetimo, pjevačica se E.T.-ju, koji su na vrhuncu slave bili u devedesetima, pridružila 2005. godine te je s grupom otpjevala hitove kao što su "Prazan stan”, "Nemoj mi raditi to” i druge, a bend je napustila 2016. godine. Uz glazbene uspjehe, pisalo se i da pjevačica vodi bitku s raznim ovisnostima te je često punila portale i novinske stupce burnim životom s bivšim partnerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:06