SKRASILA SE

Bivša partijanerica i ‘ružno pače‘ obitelji Trump završila je s izlascima i danas je posvećena obitelji: Na putu je i prinova

Milijarder Michael Boulosa zaprosio je Tiffany Trump 2021. godine u vrtu Bijele kuće skupocjenim prstenom

Tiffany Trump

 Profimedia/

Tiffany Trump, kći Donalda Trumpa, ide koracima svoje starije sestre, spremna je skrasiti se i ostvariti se u ulozi majke. Izvor je za Page Six rekao da je, nakon udaje za milijardera Michaela Boulosa, Tiffany spremna za obiteljski život.

Kao što znamo, Boulos je 2021. godine zaprosio Tiffany u vrtu Bijele kuće prstenom u vrijednosti od 1,2 milijuna dolara, a prošloga je tjedna vijest o prinovi otkrio Donald Trump tijekom događaja ekonomskog kluba u Detroitu na kojem je prisustvovao Michaelov otac, Massad Boulos.

image

Tiffany Trump

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Donald Trump, Tiffany Trump i Michael Boulos

Vem/ Miamipixx/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Vem/ Miamipixx/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Tiffany je Michaela upoznala u noćnom klubu, što ne čudi jer je inače bila poznata po tome što se voli provoditi. Tako je jednom prilikom bila i počasna gošća na Playboyevom događaju gdje je domaćin bio Hugh Hefnerov sin Cooper, a u jednom se provodu čak družila s unukom Joea Bidena, Naomi Biden. Michael je također često uživao u zabavama družeći se s Chrisom Allamom i Davidom "Papijem" Einhornom.

image

Tiffany Trump i Michael Boulos

Chandan Khanna/Afp/Profimedia/Chandan Khanna/afp/profimedia
image

Tiffany Trump

Julia Nikhinson/Afp

Ipak, zabave su za Tiffany postale manje zabavne onda kada je njezin otac izabran za predsjednika. Kako Page Six piše, tijekom jednog događaja 2017. godine organizatori su zamolili da se ukloni jakna na kojoj je pisala pogrdna poruka upućena Trumpu kako se on i njegova kći ne bi uvrijedili, a s vremenom su se iz istog razloga s njom prestale družiti i neke zvijezde.

"Otišla je diskretno prije večere jer Madonna nije bila baš dobra prema njoj i njezinom ocu", kazao je izvor u vrijeme kada je Tiffany postajala sve manje draga poznatima. Sada kada se odlučila skrasiti, mnogi povlače paralelu s njezinom polusestrom Ivankom. Ivanka je imala sličan put, udala se za milijardera, agenta nekretninama Jareda Kushnera, 2009. godine te s njim dobila troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. listopad 2024 21:25