ŽIVOT NAKON BANKROTA

Bivša manekenka u dugovima: Pokušala se obogatiti na OnlyFansu, ali je morala spustiti cijenu jer joj nije išlo

Price sada duguje svojim vjerovnicima vrtoglavih 3,2 milijuna funti nakon što je u prosincu 2019. proglasila bankrot

Katie Price

 Beretta/sims/Shutterstock Editorial/Profimedia/Beretta/sims/Shutterstock Editorial/Profimedia

Bivša manekenka Katie Price danas će se pojaviti na sudu zbog duga od 3,2 milijuna funti nakon što je proglasila bankrot.

Za vrijeme ročišta u veljači, sud je čuo da Price navodno nije bila u potpunosti angažirana oko vraćanja novca svojim vjerovnicima nakon bankrota.

U prosincu 2019. majka petero djece proglasila je bankrot, i to samo godinu dana nakon što je pristala plaćati 12.000 funti mjesečno vjerovnicima kako bi se iskopala iz dugova.

Televizijska zvijezda, koja je poznatija pod nadimkom Jordan i koja je jednom vrijedila 45 milijuna funti, u posljednje vrijeme uživa u raskošnim praznicima i estetskim operacijama usprkos bankrotu.

Ove godine je pokušala zaraditi novac tako što se vratila u svoju TV emisiju 'Katie Price's Mucky Mansion', a početkom godine je otvorila račun na stranici OnlyFans u želji da zaradi još više novca.

Bivša manekenka se navodno nadala da će njezina 'nova karijera' na OnlyFans stranici stati na kraj njenim financijskim problemima, ali nije imala sreće pa je nastavila snižavati cijene u pokušaju da proda raskalašene fotografije.

Njena prijateljica te kreatorica OnlyFans sadržaja Kerry Katona javno je čestitala Price što je otvorila račun, ističući da je ona ta koja ju je potaknula da to napravi.

Izvor tvrdi da je Price u to vrijeme jedino žalila što to nije napravila ranije te je priznala kako je željela zaraditi jednako kao i Katona, koja je zaradila milijun funti u svojoj prvoj godini na OnlyFansu.

Price sada duguje svojim vjerovnicima vrtoglavih 3,2 milijuna funti nakon što je u prosincu 2019. proglasila bankrot.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:28