‘PRAVA‘ PODUZETNICA

Bivša manekenka opet daje popust na OnlyFansu: ‘Nemojte zaboraviti da sam svaki dan tamo, iskoristite priliku‘

Pad cijena najavila je na svom Instagramu, a da bi dodatno ‘namamila‘ nove pretplatnike, objavila je fotografiju u donjem rublju

Katie Price

 Beretta/sims/Shutterstock Editorial/Profimedia

Zvijezda britanskih tabloida i model Katie Price snizila je cijene pretplate za svoj račun na platformi za odrasle OnlyFans te na taj način pokušava prikupiti nove pretplatnike.

Pad cijena najavila je na svom Instagramu, a da bi dodatno ‘namamila‘ nove pretplatnike, uz objavu je objavila svoju fotografiju u donjem rublju. Otkrila je da njezini fanovi mogu dobiti premium sadržaj za samo 7,50 dolara mjesečno.

image

Katie Price

Instagram

"Nemojte zaboraviti da sam i dalje svakoga dana aktivna na mom fan pageu! Prijavite se i ostvarite popust", poručuje manekenka i starleta pozirajući u crnom donjem rublju na cvjetiće.

Riječ je o popustu od 50% jer je ranije mjesečna pretplata iznosila 14.99 dolara. Ovom objavom prekinula je post od društevenih mreža. Katie je, naime, prošlog mjeseca najavila da uzima ‘neko vrijeme slobodno‘ od društvenih mreža te se zahvalila ‘vjernim obožavateljima‘ na podršci.

"Na neko ću se vrijeme maknuti sa svih društvenih mreža. Moram uzeti slobodno iz osobnih razloga. Hvala svim mojim vjernim obožavateljima što me uvijek podržavaju", poručila je tada, no čini se da je pauza završila.

Do tog je poteza došlo u trenutku kada su glasine o njezinu razlazu sa zaručnikom Carlom Woodsom postale sve glasnije, a šuškalo se i da se previše zbližila sa svojim trenerom Jamiejem Kerrom. Međutim, Katie je zanijekala bilo kakve glasine o razvodu te je poručila da je njihov odnos i dalje sjajan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:19