UZNEMIRENA JE

Bivša ljubavnica slavnog nogometaša bijesna ko ris zbog njegova poteza: ‘Kako samo s njima?! Našu djecu je izbacio‘

Kyle Walker izašao je na stadion s djecom koju ima s Annie Kilner - Romanom, Riaanom i Reignom

Kyle Walker

 News Images Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia/News Images Ltd/alamy/alamy/profimedia

Lauryn Goodman, bivša ljubavnica nogometaša Kylea Walkera, osudila je zvijezdu Manchester Cityja jer je, kako prenosi Daily Mail, "izbacio" njihovu djecu uoči utakmice s Brazilom. Walker je izašao na stadion sa svojom djecom Romanom, Riaanom i Reignom. "Kyle je toliko ponosan što može podijeliti tu čast da je postao kapetanMoju dje sa svoja tri sina te je presretan što je njegova supruga Annie bila tu da podijeli sjajnu obiteljsku uspomenu", kazao je bliski izvor.

image

Lauryn Goodman

Snap/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Snap/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Podsjetimo, Annie Kilner čeka s nogometašem četvrto dijete, ali nakon dramatičnog odnosa Walkera i Goodman te činjenice da je nogometaš otac i Goodmanina drugog djeteta - Kilner je objavila da se rastaje.

image

Kyle Walker na stadion poveo sinove uoči utakmice s Brazilom

Profimedia/

"Šteta je vidjeti djecu izvučenu kao dio svađe odraslih i njegovih brojnih nevjera. Lauryn ne može biti manje uznemirena...", rekao je izvor za medije nakon što je Walker na utakmicu doveo samo djecu koju ima s Kilner. Nogometaševa je glasnogovornica rekla da je čast što su uz Walkera stali njegovi sinovi jer su i prethodni kapetani na taj način slavili sa svojim obiteljima.

"Svi će ga bodriti kao obitelj ovoga ljeta", zaključeno je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:42