SVI BRUJE O DE BRUYNEU

Bivša ga je prevarila sa suigračem iz osvete za aferu, a sadašnja supruga želi da slavni nogometaš više zarađuje

Otkrila je da je s Courtoisom bila tek nakon što joj je De Bruyne priznao da ju je prevario s njezinom bivšom najboljom prijateljicom

Thibaut Courtois i Kevin de Bruyne

 Profimedia

Nogometaš Manchester Cityja, koji slovi za jednog od najboljih na svijetu, Kevin De Bruyne, najavio je svoj odlazak iz engleskog kluba, s obzirom na to da mu ugovor ističe na ljeto 2025.

U intervjuu za belgijski HLN, rekao je da nema ništa protiv toga da zaigra u Saudijskoj Arabiji jer tamo može "zaraditi nevjerojatno puno novca". Trenutno u Manchester Cityju zarađuje 400 tisuća funti tjedno te je najplaćeniji igrač Premier lige.

image

Kevin De Bruyne

Virginie Lefour/Afp

"U mojim godinama morate biti otvoreni za sve. Govorimo o nevjerojatnom iznosu novca u zadnjoj fazi moje karijere, treba razmišljati o tome. Mojoj supruzi je takva egzotična avantura također u redu. Moram razmišljati o budućnosti", rekao je De Bruyne za HLN te podijelio i stav supruge Michele Lacroix.

De Bruyne i Michele imaju troje djece - Masona Miliana (8), Romea (5) i Suri (3) - a zajedno su od 2014. godine. Prije toga je bio s djevojkom Caroline Lijnen koja ga je prevarila sa suigračem Thibautom Courtoisom.

Ona je u jednom intervjuu otkrila da je s Courtoisom bila tek nakon što joj je De Bruyne priznao da ju je prevario s njezinom bivšom najboljom prijateljicom. Lijnen je vratara upoznala tijekom posjeta Madridu, dok je Kevin je bio na posudbi iz Chelsea u njemačkom Werderu, a Courtois branio za Atletico Madrid.

"Sumnjala sam da me vara s najboljom prijateljicom. Željela sam mu se osvetiti. Thibaut je bio pristojan prema meni, spremio nam je večeru. Kevin nikada nije napravio tako nešto za mene", rekla je tada i otkrila da nakon te noći više nikada nije progovorila ni riječ s Thibautom. Zbog njezina postupka prijateljstvo dvojice sportaša je puklo, a oni ni dan danas više ne komuniciraju. Kad se moraju okupiti zbog belgijske reprezentacije i biti zajedno na istome mjestu, njihov odnos je strogo poslovan. Thibaut je danas u braku s izraelskom manekenkom Mishel Gerzig.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. lipanj 2024 19:22