OSVETA SE SERVIRA NAGA

Bivša domina i striptizeta: ‘Objavit ću nove fotke golog princa Harryja. Nije me smio ignorirati!‘

Carrie Royale ljuti se što joj princ, s kojim se ljubila na zloglasnoj zabavi u Las Vegasu, nije posvetio ni retka svoje knjige

Carrie Royale i navodne gaće princa Harryja

 Larry Flynt‘s Hustler Club/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Larry Flynt‘s Hustler Club/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Svijetu nikad dosta ove moje priče, baš sam sretnica", rekla je 2018. godine Carrie Royale, bivša striptizeta i domina poznata i pod imenom Lady Dominique koja je prije 22 godine bila na raspojasanoj lasvegaškoj zabavi u društvu britanskog princa Harryja i njegove ekipe. Te je riječi izrekla neposredno prije prinčeva vjenčanja s američkom glumicom Meghan Markle.

Slično je govorila u kolovozu 2022. kada je na aukciju, s haljinom i kupaćim kostimom koje je sama nosila te divlje noći, stavila Harryjeve crne gaće koje joj je navodno poklonio. Nadala se da će na "povijesnim komadima" zaraditi oko milijun eura. Nije poznato je li u tome uspjela, no zna se da je Harryjeve gaće koristila u nekim svojim nastupima te da su dugo bile na posudbi u Muzeju erotike u Las Vegasu.

image

Carrie Royale na aukciji u Las Vegasu

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Slično je govorila i u siječnju 2023. kada je objavljena njegova knjiga "Rezerva". Tada je ponovila detalje njihova druženja s malo ljubljenja, opet naglasila da nije bilo seksa "jer se muškarcima ne događa puno tamo dolje kada su pijani" i zaključila kako je princ postao "jako dosadan".

- To je prava šteta. Kad je tulumario u Vegasu, svi su voljeli njega i njegov smisao za zabavu. Barem su ove hlače podsjetnik na to kakav je bio kad je bio zabavan princ - rekla je - Ovih je dana sav utučen i ozbiljan. Čak i kao oženjen otac dvoje djece još uvijek bi, s vremena na vrijeme, trebao raspustiti kosu ili barem ono što je od nje ostalo.

Sada je, čini se, došlo to doba godine kada se ova Engleskinja, koja dugo živi u SAD-u, posvećuje Harryju. Ovaj je put iz svojeg, čini se neiscrpnog, izvora priča o princu izvukla dosta nezgodnu stvar i prijeti da će na svojem profilu na platformi OnlyFans objaviti fotografije iz 2012. na kojima je on "k‘o od majke rođen". Naravno, na dijelu profila koji se naplaćuje.

image

The Sun s golim Harryjem na naslovnici

Hugo Philpott/Upi/Profimedia/Hugo Philpott/upi/profimedia

Razlog? Osveta zbog toga što ju je u svojoj bestseler-biografiji "Rezerva" Harry ignorirao.

Te 2012., kada su fotografije golog princa u zagrljaju mlade žene sa zabave u lasvegaškom hotelu Wynn objavljene u Sunu nakon što su procurile na internet, izbio je golem skandal. Fotografije i raspojasano ponašanje Harryja, koji je tada imao 27 godina, izazvale su bijes u kraljevskoj obitelji, ali i među rojalistima, koji su sve glasnije govorili kako princ sramoti obitelj i srlja u propast.

Royale (52) sada tvrdi kako ima još fotografija nagog princa, ali ne objašnjava zašto je čekala više od godinu dana od objave knjige da javno iskaže ljutnju zbog zanemarivanja njezine uloge u prinčevoj ludoj mladosti.

image

Carrie Royale i navodne gaće princa Harryja

Larry Flynt‘s Hustler Club/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Larry Flynt‘s Hustler Club/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Te fotografije javnost nikad nije vidjela. Imam neke snimljene uz bazen te večeri i još neke njegove gole fotografije. Ljudi bi se šokirali da ih vide - rekla je i dodala - Malo se ljutim zbog toga što me ne spominje u knjizi. Mislim, stvarno... Mnogo toga što se dogodilo te večeri propustio je napisati. Iznenađena sam, doduše, što se sjeća ijednog imena jer je bio jako pijan, ali mogao je spomenuti i ono što se dogodilo između nas. To je potpuno ignorirao.

image

Naslovnice britanskih novina nakon zabave u Las Vegasu

Hugo Philpott/Upi/Profimedia/Hugo Philpott/upi/profimedia

Harry je, kaže, bio "lud i spontan", a sada pokazuje sasvim drugačiju stranu svoje osobnosti.

Carrie je izabrala sjajan trenutak za objavu o navodnim novim nezgodnim fotografijama princa jer je u ponedjeljak počela nova sezona britanskog izdanja Big Brothera, i to njegove verzije sa slavnim stanarima. U kuću Velikog brata ušao je i ujak Kate Middleton, princeze od Walesa, Gary Goldsmith - koji nikad nije bio veliki ljubitelj princa Harryja i Meghan Markle te to nikad nije krio.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Za Kate, koja se još uvijek daleko od javnosti oporavlja od kirurškog zahvata u trbušnoj šupljini, tvrdi da je "predivna", a za napade na nju kaže da su "čisto sra*e". U intervjuu za The Sun rekao je da je Kate "lijepa izvana, a još ljepša iznutra" i divna majka.

- Zbog toga me Harry i Meghan toliko ljute, napadaju moju prekrasnu nećakinju koja se ne može braniti - kazao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:05