PRESTIŽNI DOGAĐAJ

Biseri, šljokice, dijamanti i dekoltei: Pogledajte najbolje outfite s ovogodišnje dodjele Emmyja

U Los Angelesu su se u nedjelju okupile neke od najvećih svjetskih zvijezda od kojih su neki osvojili i prestižnu nagradu

Dodjela Emmyja 2024.

 Michael Tran/frederic J. Brown/afp/

U nedjelju je održana 76. dodjela Primetime Emmyja u Los Angelesu, a neke od najvećih svjetskih zvijezda zablistale su na crvenom tepihu. Ove je godine najviše pažnje privukla glumica Jennifer Aniston koja je na prestižni događaj stigla u pripijenoj haljini bez rukava, napravljenoj od bisera.

image

Jennifer Aniston

Michael Tran/Afp

U njoj je Aniston doslovno "zasjala" na crvenom tepihu, a uparila ju je s jednostavnim, dijamantnim nakitom. Jennifer je bila nominirana u kategoriji za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji, a ista je serija, "The Morning Show", bila nominirana u kategoriji najbolje dramske serije.

image

Jennifer Aniston

Michael Tran/Afp

Glave su se okretale i za pjevačicom Selenom Gomez koja je svoje obline naglasila u crnoj pripijenoj haljini sa srebrnim detaljima. Modnu kombinaciju upotpunila je dijamantnim nakitom, a kosu je nosila spuštenu. Selena inače ima glavnu ulogu u seriji "Only Murders in the Building" koja je bila nominirana za najbolju humorističnu seriju.

image

Selena Gomez

Frederic J. Brown/Afp

Zavidnu figuru je na crvenom tepihu pokazala Sofia Vergara, koja je bila nominirana u kategoriji najbolje glavne glumice u limitiranoj ili antologijskoj seriji za "Griseldu". Sofia je zablistala u crvenoj pripijenoj haljini sirena kroja s dubokim dekolteom, a uz nju je nosila jednostavan nakit.

image

Sofia Vergara

Michael Tran/Afp

Među najbolje odjevenima na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja bila je i Dakota Fanning. Glumica je bila nominirana u kategoriji najbolje sporedne glumice u limitiranoj ili antologijskoj seriji za "Ripley". Dakota je na dodjelu Emmyja došla u zlatnoj haljini s biserima.

Brojne slavne dame su se odlučile za crne modne kombinacije. Među njima je i slavna Reese Witherspoon koja je nosila crnu haljinu od tila ukrašenu bijelim cvjetnim uzorkom.

image

Reese Witherspoon

Michael Tran/Afp

U crnoj je haljini došla i Elizabeth Debicki koja je osvojila nagradu u kategoriji najbolje sporedne glumice u dramskoj seriji za "The Crown". Crne kombinacije imale su i Mindy Kaling, Quinta Brunson te Laverne Cox.

image

Elizabeth Debicki

Robyn Beck/Afp

Za srebrne su se haljine odlučile Gillian Anderson, Ella Purnell i Nicola Coughlan dok su Kristen Wiig i Candice Bergen nosile zlatnu boju.

image

Gillian Anderson

Frederic J. Brown/Afp

Na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja su najviše nagrada osvojile serije "Hacks" i "Shogun". "Shogun" je bila nominirana u 25 kategorija, uključujući nagradu za najbolju dramu, najboljeg glumca i glumicu u dramskoj seriji (Hiroyuki Sanada i Anna Sawai), a osvojila je čak 18 nagrada. Serija je ujedno oborila i rekord s najviše osvojenih nagrada u jednoj sezoni. Serija "The Bear" je bila nominirana u 23 kategorije, ali je pobijedila u njih četiri - najbolji glavni glumac u humorističnoj seriji (Jeremy Allen White), najbolja sporedna glumica u humorističnoj seriji (Liza Colón-Zayas), najbolji sporedni glumac u humorističnoj seriji (Ebon Moss-Bachrach) te izvanredna režija humoristične serije.

image

Jeremy Allen White

Frederic J. Brown/Afp

Serija "Hacks" ove je godine osvojila nagradu za najbolju humorističnu seriju te za izvanredan scenarij humoristične serije. Nagradu za najbolju glavnu glumicu u humorističnoj seriji je dobila Jean Smart.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 09:24