FREDDIE PRINZE JR.

Bio je slavni glumac, tinejdžerke su ludovale za njim, a danas radi nešto posve neočekivano

Freddie Prinze Jr. i s tada još djevojkom Sarah Michelle Gellar 2000. godine
 George De Sota / Getty Images

Sjećate li se Freddieja Prinzea Jr? Proslavio se ulogama u romantičnim komedijama i horor filmovima poput ‘Znam što si radila prošlog ljeta’ i ‘Ona je sve to’, no od glmačke je karijere odustao još davno.

Osim što se vjenčao s jednako poznatom glumicom Sarah Michelle Gellar (‘Buffy’) s kojom je u sretnom braku već 14 godina, daleko od očiju javnosti, velike je odluke donio 2009. kad im se rodila prva kćer Charlotte Grace.

‘Htio sam biti tata koji je cijelo vrijeme kod kuće. Htio sam djeci svakodnevno pripremati doručak i večeru’, rekao je Freddie. Još se neko vrijeme zadržao u glumačkim vodama, a potom je odlučio svoje hobije pretvoriti u posao - ljubav prema kuhanju, stripovima, profesionalnom hrvanju, videoigrama i ‘Ratovima zvijezda’, piše GQ.

Primarni hobi, kako je i sam rekao, bilo mu je kuhanje za obitelj. Zato Freddie Prinze Jr. danas ima svoju kuharicu!

Ranije ovaj mjesec objavljena je njegova prva kuharica ‘Back to the Kitchen’ sa 75 recepata, ali i osobnim pričama iz Freddiejevog djetinjstva i sadašnjeg života. Freddie je odrastao s majkom u Novom Meksiku i uglavnom je njoj kuhao.

Glumčev otac je počinio samoubojstvo koje je kasnije službeno okarakterizirano kao nesretan slučaj jer je bio na tabletama, i to kad je Freddie imao samo godinu dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 21:03