SVAĐA NA INSTAGRAMU

Billie Eilish se obračunala s hejterima: ‘Idioti, nisam se prodala, samo želim izgledati kao prava žena‘

‘Prvih 5 godina svoje karijere provela sam osuđivano od strane vas budala što sam bila dječački odjevena‘

Billie 2018. i 2022.

 Profimedia/

Billie Eilish se okomila na "klaunove" na internetu koji su je prozvali da se "prodala jer je prihvatila svoju ženstvenost".

U sada već obrisanim objavama koje je tijekom vikenda dijelila putem svojih Instagram priča, poznata se pjevačica obratila "idiotima" koji stalno osjećaju potrebu komentirati njezin stil, pozivajući ih da "puste ženama da postoje", prenosi Page Six.

- Prvih 5 godina svoje karijere provela sam osuđivano od strane vas budala što sam bila dječački odjevena. Stalno su mi govorili da bih bila zgodnija ako bih se ponašala i odijevala kao žena - napisala je.

image

Kobna Instagram priča

Screenshot/instagram/

- A sada kada se osjećam dovoljno udobno da nosim bilo što iole ženstveno ili pristaje, "promijenila" sam se i prodala se - napisala je u drugoj Instagram priči.

image

Kobna Instagram priča

Screenshot/instagram/

Eilishini obožavatelji jasno su vidjeli kako se njezin stil razvijao tijekom godina, od njezine široke odjeće i ere šarene kose do njezinog ženstvenijeg i glamuroznijeg izgleda na crvenom tepihu na kojeg smo navikli u posljednje vrijeme.

- Iskreno, volio sam njezin prijašnji stil, bilo je jako cool vidjeti poznatu i popularnu djevojku s tim dječačkim stilom, ali optuživati ​​je da je prodana jer se više ne odijeva na taj način je previše - napisao je jedan obožavatelj na Twitteru nakon što je vidio posljednje objave pjevačice.

image

Billie 2023. godine

Screenshot/instagram/
image

Billie 2023. godine

Screenshot/instagram/

- Također bi vjerojatno trebalo spomenuti da je razlog zbog kojeg se uopće oblačila "dječački" bio pokušaj sakrivanja svog tijela od perverznih muškaraca jer je bila maloljetna - napisao je još jedan obožavatelj na Twitteru.

- Sjećam se kad se prvi put pojavila u javnosti bez majice s kapuljačom. Komentari su bili tako odvratni i užasavajući. Zar mi žene ne možemo učiniti ništa, a da nas ljudi ne napadnu ili seksualiziraju? - istaknula je jedna korisnica Twittera u komentarima.

image

Billie Eilish na ovogodišnjoj Met Gali

Jamie Mccarthy/Getty Images Via Afp

Njeno posljednje izdanje koje je zainteresiralo mnoge je bila pojava na crvenom tepihu Met Gale 2023. u New Yorku ranije ovog mjeseca, gdje je odjenula crnu haljinu u skladu s temom "Karl Lagerfeld: A Line of Beauty".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:46