RAZVOD NAKON 24 GODINE

‘Bila sam hrabra što sam se udala za Hrvata‘; Dragana Mirković i Toni Bijelić prvo će podijeliti dvorac od 50 mil. eura!

Tijekom braka stekla je i imetak u obliku televizije DM SAT, zgradu u kojoj se ta televizija nalazi te luksuzni vozni park

Dragana Mirković

 /Instagram

Pjevačica Dragana Mirković ranije je ovog tjedna službenim priopćenjem za javnost objavila da se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka, a navela je i da već tri godine ne žive pod istim krovom.

Kako piše Kurir, Dragana Mirković je s djecom ostala živjeti u dvorcu u Ebenfurthu u blizini Beča, a tijekom razvoda najprije će biti podijeljen upravo spomenuti dvorac. Samo on se procjenjuje na više od 50 milijuna eura, a tijekom braka je stekla i imetak u obliku televizije DM SAT, zgradu u kojoj se ta televizija nalazi te luksuzni vozni park, a u nadolazećih nekoliko tjedana ćemo saznati sudbinu spomenute imovine.

image

Dragana Mirković i Toni

Instagram/

Prema Blicu, Bijelić i pjevačica su izgradnjom njihovog carstva započeli još krajem devedesetih, odnosno, 2000. kada su se vjenčali. Kako Mirković tvrdi, tada je htjela djecu i "nekoga tko nije s estrade".

- Nisam ni puno birala. Pokazalo se da nisam pogriješila, bez obzira na sve što je bilo i što će biti - rekla je slavna pjevačica i dodala kako je bila "vrlo hrabra" što se udala za Hrvata u to vrijeme, iako joj nitko u Srbiji nije nikada prigovorio. Ističe kako su joj više zamjerili u inozemstvu, gdje je Dragana razvijala svoju glazbenu karijeru, a Toni svoj biznis.

image

Dragana Mirković

Screenshot Youtube/

Toni Bijelić vlasnik je nekoliko tvrtki iz branše automobilske industrije. Čak je uspio kupiti tvrtku Maybach koja proizvodi automobile minimalne vrijednosti 70 tisuća eura. Većina brendova u vlasništvu ovog čovjeka poznata je u cijeloj Srbiji, uključujući i dijasporu.

Uz Draganu, vlasnik je i televizijske kuće DM SAT. Prije 10 godina uselio se kako bi kupio dvorac Ebenfurt s površinom od 12 tisuća četvornih metara i imanjem od jednog i pol hektara. Nakon obnove ovo velebno zdanje procjenjuje se na oko 50 milijuna eura.

Za srpski Scandal je kuharica Dragane Mirković, koja je godinama je radila za nju u Beču nedavno detaljno ispričala kako se pjevačica ponašala prema njoj, a neke stvari su joj i dan danas neshvatljive.

- Dolazila je kod nas u kuhinju i kuhala s nama. Sve zna napraviti, a kuha...Za prste polizati. Zna i tradicionalna srpska jela, a bogami zna i eksperimentirati. Stvarno je divna, marljiva, predana i ne gleda nikog s visine - otkrila je za Scandal.

image

Dragana Mirković

/Instagram

Podsjetimo, Mirković je u svojem priopćenju početkom tjedna objavila da osjeća moralnu obavezu informaciju o svojem razvodu podijeliti s javnošću. Pjevačica kaže da već tri godine ona i suprug ne žive zajedno. Iako je pokušala spasiti brak, kaže da to nije bilo moguće.

- Već dugi vremenski period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktički vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom. Usprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje obitelji i zato što sam tako odgojena, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcionira, nego stavivši točku na naš brak, rekla je Mirković u svojem službenom priopćenju i dodala da će prema suprugu Toniju uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i prema osobi s kojom je provela puno lijepih godina.

Mirković će dvije večeri zaredom održati koncert u zagrebačkoj Areni. Koncert 3. svibnja je rasprodan, a za 4. svibnja ulaznice su još u prodaji, a Dragana je najavila da će prihode od turneje "Do poslednjeg daha", u svakom gradu u kojem nastupa, darovati u humanitarne svrhe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 11:51