PROPALA ZVIJEZDA

Bila je ‘it‘ djevojka i velika holivudska nada, danas se opija ispred kuće i neprepoznatljiva je

Fotografi su je uhvatili kako uživa u zrakama sunca i gutljajima bijelog vina iz plastične čaše na stepenicama svog doma u Los Angelesu
 Profimedia

Početkom 2000-ih Mischa Barton bila je ultimativna it djevojka. Svi koji su tih godina gledali hit seriju “The O.C” bili su zaljubljeni u zanosnu i modernu, ležernu Marissu Cooper.

No, potom je lijepa glumica pala u zaborav.

Danas 34-godišnju Mischu fotografi su ovog vikenda uhvatili kako uživa u zrakama sunca i gutljajima bijelog vina iz plastične čaše na stepenicama svog doma u Los Angelesu. Malo je reći da više ne nalikuje Marissi Cooper.

image
Sl, Terma/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

U pletenoj roza majici i donjem dijelu trenirke, Mischa je neprepoznatljiva.

Glumicu su ranije ovoga mjeseca uhvatili u društvu glumca Giana Marca Flaminija, a prije njega je ljubila Jamesa Abercrombieja, no par se nakon nekoliko prekida i mirenja definitivno razišao krajem prošle godine.

Tijekom snimanja serije "The O.C." Mischa se sprijateljila s Lindsay Lohan i Kelly Osbourne, a bila je čest gost tuluma u Los Angelesu te stalno lice tabloidnih časopisa i tračerskih portala. Kasnije je u intervjuima isticala kako je u to vrijeme mislila da se od nje očekuje da izlazi i mnogo radi u isto vrijeme, ali poslije je shvatila da je to put u propast.

image
Sl, Terma/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

U svibnju 2007. godine hospitalizirana je zbog miješanja tableta s alkoholom, a iste je godine i uhićena jer je vozila automobil, a nije imala važeću vozačku dozvolu. Godinu kasnije osuđena je na tri godine zatvora uvjetno, morala je na predavanja o štetnosti alkohola te je morala platiti 2000 dolara kazne.

Skandalima ni tu nije bio kraj. U srpnju 2009. godine glumičin je životni stil došao do vrhunca te su njezini roditelji i agent organizirali "intervenciju" jer su zaključili da Mischa nije sposobna odletjeti u New York zbog jednog eventa. Nakon sastanka s agentom i roditeljima uzela je jake sedative te se ubrzo onesvijestila. Odvezli su je u bolnicu, gdje je toliko izmaknula kontroli da je prijetila i kako će počiniti samoubojstvo. Doživjela je živčani slom te je primljena u psihijatrijsku bolnicu.

image
Sl, Terma/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Mischa nije izbjegla ni financijske probleme zbog svoga ponašanja. Sve je počelo 2014. godine nakon što su tabloidi objavili kako je glumica u problemima jer nije platila hipoteku. Čak je tužila i svoju majku Nualu Barton, koja joj je svojevremeno bila menadžerica jer je zaključila da joj je uskraćivala plaću te je otjerala iz vlastite kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:16