SUPER BOWL

Bijesna J. Lo planula kad je saznala da mora dijeliti pozornicu sa Shakirom: ‘Ne želim je*** plesnu reviju‘

Slavna J.Lo nazvala je situaciju ‘najgorom idejom na svijetu‘ u svom novom dokumentarnom filmu ‘Poluvrijeme‘

Jennifer Lopez i Shakira

 Rich Graessle/Zuma Press/Profimedia/Rich Graessle/Zuma Press/Profimedia

Jennifer Lopez bila je vrlo ljuta zbog toga što je morala dijeliti pozornicu sa Shakirom na polufinalu Super Bowla te je bila uvrijeđeno jer nije mogla sama odraditi spektakularni show na poluvremenu.

Slavna J.Lo u svom novom dokumentarnom filmu 'Poluvrijeme' sve je nazvala 'najgorom idejom na svijetu'. Dugoiščekivani Netflixov dokumentarni film nedavno je premijerno prikazan u New Yorku na Tribeca Film Festivalu. Simboličan naziv filma predstavlja njen ulazak u 50-e godine života, ali i spomenuto poluvrijeme Super Bowla na kojem je 2021. nastupala sa Shakirom.

Lopez se čak i raspravljala s čelnicima Nacionalne nogometne lige oko toga zašto su odlučili da dva umjetnika rade posao koji obično radi jedan.

- Imamo šest je*** minuta. Imamo 30 sekundi pjesme, a ako uzmemo minutu, to je to, ostalo nam je pet. Moraju postojati određene pjesme koje pjevamo. Moramo imati trenutke u kojima pjevamo. To neće biti je*** plesna revija. Moramo otpjevati svoju poruku, rekla je pjevačica svom glazbenom direktoru u jednom trenutku te dodala kako je 'to najgora ideja na svijetu'.

- Ovo je nešto za što radim i čemu se nadam godinama, govori kasnije Lopez.

image

Jennifer Lopez i Shakira

London Entertainment/Splashnews.com/Splash/Profimedia/

Pjevačice su na kraju zaključile da je moguće raditi zajedno, ali njihov je odnos bio hladan i profesionalan.

U jednom trenutku su razgovarale o svom nastupu, a tada je kolumbijska zvijezda rekla Lopez: - Znam da ljudi iz Super Bowla žele da budemo provučene kroz cijeli show. Ja nisam dobila potvrdu koliko ću minuta imati.

- Rekli su 12 minuta, što znači da bi ti trebala imati pola, i ja pola, odgovara Lopez te dodaje kako su im trebali dati 20 minuta, ako već nastupaju obje.

Nacionalna nogometna liga je za ovogodišnji show također angažirala više umjetnika, a bili su to Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar te posebni gost 50 Cent.

Latino zvijezda se ustvari nije ljutila na čelnike lige samo zato što nije nastupala kao samostalni umjetnik. U to vrijeme u SAD-u je došlo do imigracijske krize zbog čega su se djeca migranata držala u kavezima u pritvorskim centrima pod Trumpovom administracijom što je izazvalo bijes među ljudima.

Lopez je komentirala situaciju na svom nastupu na Super Bowlu, što Nacionalna nogometna liga nije odobravala.

- Otišli smo s probe i primijetila sam da su svi poludjeli, pa mi nije bilo jasno. Benny me zvao i rekao da žele povući moju izjavu o djeci u kavezu. Te noći su službenici lige vidjeli prvi put što sam napravila i rekli da mi to ne odobravaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 05:18