ČUDNA SAKO-HALJINA

Bieber izveo suprugu na večeru, pa pao u drugi plan: Sve zanimalo nosi li ona što ispod sakoa...

Lijepa manekenka Hailey pokazala je svoje duge noge odjenuvši bež sako barem pet brojeva prevelik
Hailey i Justin Bieber
 Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Pjevač Justin Bieber (27) i njegova supruga - manekenka Hailey Bieber (24) u ponedjeljak navečer odlučili su izići u jedan od poznatih holivudskih restorana nakon nebrojenih mjeseci provedenih u lockdownu.

Dali su si oduška pa su se tip-top sredili. Kao za modnu reviju.

Zahvaljujući hordi fanova i paparazza pločnik se uistinu na trenutak i pretvorio u njihovu malu modnu pistu, no svi su pogledi bili usmjereni prema atraktivnoj Hailey.

Naime, lijepa manekenka pokazala je svoje duge noge odjenuvši bež sako barem pet brojeva prevelik (a možda ga je, primjerice, posudila od supruga). No, nije veličina haljine bila u fokusu. Iako... njezina dužina svakako jest.

image
Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Malo tko je mogao skrenuti pogled s Haileyinih nogu budući da su mnogi vjerovali kako zanosna manekenka ispod čudnog sakoa-haljine ne nosi baš ništa.

Ipak, detaljnijom analizom paparazzo fotografija jasno je da je Bieberova supruga nosila mini haljinu, ali - u boji kože, pa onima koji su u nju zurili nije za zamjeriti jer je haljina bila gotovo nevidljiva.

Cijeli outfit ova modna ikona milenijalaca upotpunila je bijelim sandalama s visokom petom.

Justin Bieber se, pak, odlučio za nešto ležerniju odjevnu kombinaciju, no, ionako ga skoro nitko nije niti zamijetio pored tako atraktivne supruge.

Ipak, njegova nestašna frizura i dalje potiče razne komentare i reakcije.

image
Instagram

Naime, kanadski glazbenik već neko vrijeme kosu nosi upletenu u dreadlockse, a za dejt sa suprugom toliko se sredio da je čak oko glave stavio maramu.

Na društvenim mrežama i dalje ga prozivaju i optužuju za prisvajanje tuđe kulture budući da su

"dreadlocksi" frizura koja je neraskidivo vezana uz crnačku kulturu zbog čega se smatra da su bijelci koji ih pak nose - bezobzirni.

- Kako bi podržao Afroamerikance i pokret protiv rasizma, moraš biti dosljedan u onome što pričaš. Ne trebaš prisvajati kulturu, ova frizura loše izgleda na tebi - napisala je jedna njegova ljuta pratiteljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:25