DOKLE VIŠE?

Bianca na večeru stigla polugola: Intimno područje prekrivala torbicom jer je gaćice opet ‘zaboravila‘ kod kuće...

Supruga Kanyea Westa već se ranije suočila s oštrim reakcijama javnosti jer nije nosila gaćice u Francuskoj

Bianca Censori i Kanye West

 Profimedia/

Supruga kontroverznog repera Kanyea Westa, Bianca Censori, ponovno privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama. Ovog je puta izašla van samo u grudnjaku i prozirnim najlonkama.

29-godišnja arhitektica i 46-godišnji reper, koji je Uskrs proveo sa svojom djecom koju ima s reality zvijezdom Kim Kardashian, viđeni su na večeri u restoranu Gigi‘s u Los Angelesu. Bianca se pojavila u crnom grudnjaku koji je isticao njezine bujne grudi te čipkastim tajicama u boji kože. Činilo se da nije nosila donje rublje jer je držala torbicu preko svog intimnog područja tijekom šetnje do restorana.

image

Bianca Censori i Kanye West

Gamr/khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Gamr/khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Bianca Censori i Kanye West

Gamr/khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Gamr/khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Supruga Kanyea Westa već se ranije suočila s oštrim reakcijama javnosti jer nije nosila gaćice u Francuskoj, a zbog toga je mogla dobiti kaznu zatvora ili pozamašnu novčanu kaznu u iznosu većem od 16 tisuća dolara za nepristojno izlaganje u javnosti.

image

Bianca Censori

Gamr/khrome/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Gamr/khrome/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Australka, za koju njezini prijatelji strahuju da služi samo kao ‘marketinški alat‘ svome suprugu, nekako je balansirala na vrtoglavo visokim potpeticama dok je hodala prema retoranu, a svoju je kosu skupila u punđu.

West je šetao uz svoju oskudno odjevenu suprugu u vrećastoj, crnoj odjeći, a preko glave je nosio kapuljaču. Unatoč tome što je već bila noć, Kanye je nosio i sunčane naočale.

Repera se moglo vidjeti u crnim Nike tenisicama, a razlog tomu je vjerojatno taj što je brend Adidas prekinuo sve ugovore s njim 2022. zbog njegovih antisemitskih ispada.

Podsjetimo, reper i njegova supruga vjenčali su se u prosincu 2022., samo nekoliko tjedana nakon što je on finalizirao razvod s 43-godišnjom Kim Kardashian, s kojom ima četvero djece.

Kanye je u posljednje vrijeme često paradirao s polugolom Biancom po svijetu, a zbog njezinih odjevnih kombinacija sve više raste zabrinutost da je on kontrolira. Izvori su nedavno izjavili za Daily Mail da Bianca zna "da postaje preeksponirana" te da joj je dosadilo da je on koristi kao "besplatni marketinški alat za njegov nadolazeći album ‘Vultures 2‘". Također se navodi da joj "treba odmor i da se mora malo povući iz javnosti", iako joj se "sviđa pozornost koju dobiva."

"No sve to postaje previše za nju, a Kanye je nastavlja tjerati na još i još, sve više i više prije nego što mu izađe Vultures 2", dodaje izvor.

Što se tiče Biancinih želja, ona bi se navodno htjela prestati pojavljivati u tako oskudnim izdanjima te bi se umjesto toga željela "usredotočiti na rađanje djece" nakon što Westu bude objavljen album.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:49