(PRE)USKA HALJINA

Beyonce zamalo pokazala grudi: ‘Nakon ovog će letjeti perje, netko bi mogao dobiti otkaz!‘

Jedan od njezinih plesača shvatio je što bi se moglo dogoditi i doplesao do pjevačice i zaklonio je od publike da popravi outfit

Beyonce (arhivska fotografija)

 Mpnc/Backgrid Usa/Profimedia/Mpnc/backgrid Usa/profimedia

"Nakon ovoga, Beyonce je sigurno imala sastanak sa svojom ekipom i sigurno su se mogle čuti grube riječi", napisao je jedan pratitelj pjevačice koju je snalažljivost njezinih plesača spasila od potencijalne nezgode s uskom haljinom, na nastupu u Hamburgu, u sklopu europskog dijela turneje Renaissance.

Tijekom energične izvedbe pjesme Break My Soul, u blještavoj pink opravi s prorezima do bokova i na prsima, 41-godišnja pjevačica zamalo je publici pokazala grudi.

Na snimci koju je na TikToku objavio jedan gledatelj, vidi se kako je jedan od plesača koji je uočio problem "doplesao" ispred nje. Zaklonio ju je od pogleda publike taman toliko da Beyonce namjesti haljinu. Les Twins, s kojima Beyonce dugo surađuje čine Larry i Laurent Bourgeois, svestrani umjetnici i modeli. Ovi Francuzi su blizanci, toliko slični da je teško reći koji je od braće Bourgeois spasio stvar u Hamburgu.

"Čovječe, glatko je to izveo!", napisao je tiktoker u komentaru svoje objave koja je skupila više od milijun lajkova iako ga prati samo 6,700 ljudi.

"I sve u savršenom ritmu!", dodao je jedan komentator.

Haljina od sjajnog materijala koja se veže oko vrata ipak nikoga ne bi trebala koštati posla, jer je dizjnerica outfita sama Beyonce. Prije nekoliko dana ona je objavila kako je kolekciju počela raditi prije više od godinu dana, kako je sva bila posvećena svemu oko turneje Renaissance. Inspiracija za kolekciju su joj bili famozni njujorški klub Studio 54, era disca i američki Bob Mackie, dizajner i kostimograf koji je odijevao slavne žene poput Cher, Bette Midler, Doris Day, Marlene Dietrich, Lize Minnelli, Marilyn Monroe, Diane Ross, Tina Turner i Barbre Streisand...

Nije ovo prva nevolja na ovoj turneji: početkom tjedna u video-klipu koji je brzo postao viralan, Beyonce se vidljivo naljutila na scenskog radnika. Odgurnula je ruku koju joj je pružio da bi joj pomogao sići s velikog srebrnog konja koji je dio scenografije na kraju nastupa. Amaterski čitači s usana zaključili su da je pjevačica, nakon što je odmaknula mikrofon od usta, nezadovoljno promrmljala "O, moj Bože!". Nije jasno u čemu je bio problem i je li trebala sići ili ne, no nakon kraja pjesme jedan od scenskih radnika odvukao je konja na kojem je pjevačica sjedila s pozornice.

Na društvenim mrežama komentiralo se kako je cijela scena bila kaotična, a jedan je obožavatelj rekao kako je pjevačica "zaista prava profesionalka jer uspijeva nastaviti pjevati i pogoditi sve te visoke tonove usred sve te zbrke".

"Tu bi moglo biti otkaza!" komentirao je drugi, no jedino što je Beyonce napravila je bilo da je zahvalila svojoj ekipi "koja naporno radi" za sve što čine. Stručnjakinja za neverbalnu komunikaciju Judy James za britanske je medije rekla kako je bila iskrena i kako "se na njezinu licu nije mogao vidjeti ni tračak ironije".

"Trudim se zauzeti njezin stav ‘show mora ići dalje‘ kada me naljute na poslu", duhovito je zaključio treći komentator nevolja na turneji koja se, nakon nastupa u Varšavi sljedeći tjedan, seli iz Europe u SAD.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:39