OVO SE NE ODBIJA

Beyonce održala prvi nastup nakon četiri godine, šeici su joj platili 24 milijuna dolara

Na nastupu su bili zabranjeni mobiteli i ostali uređaji za snimanje

Beyonce

 Imp Features/Imp Features/Pr/Imp Features/imp Features/pr

Beyonce je u subotu nastupala na luksuznom otvaranju hotela Atlantis The Royal u Dubaiju. TMZ tvrdi da je dobitnici Grammya za prvi nastup u nekoliko godina plaćeno 24 milijuna dolara kako bi nastupala na otvorenju.

Njena fenomenalna izvedba poznatog hita Ette James pod nazivom "At Last" oduševila je sve prisutne na ekskluzivnom otvaranju, gdje se moglo ući samo s pozivnicom.

Ovaj nastup bio je prvi javni koncert Beyonce nakon četiri godine, a pojavila se na vrhu pozornice u žutoj haljini.

Nosila je i par pernatih krila, a kasnije je svoje najpoznatije pjesme izvela za sve prisutne ispred ogromne skulpture sunca.

Na nastupu su bili zabranjeni mobiteli i ostali uređaji za snimanje, ali snimke koncerta unatoč svim naporima su ubrzo objavljene na internetu.

U videu koji je potajno snimljen tijekom tonske probe ovog tjedna, Beyonce je pjevala neke od svojih najpoznatijih hitova – pjesme Naughty Girl, Halo, Spirit i Freedom.

Zadnji put je nastupala u 2020. godini na događaju posvećenom preminulom Kobe Bryantu i njegovoj kćeri Gianni.

Njeni fanovi nadaju se da je ovaj koncert na otvorenju luksuznog hotela zapravo početna točka za nadolazeću turneju albuma Renaissance, kojeg je objavila u srpnju prošle godine, iako još uvijek nema objavljenih datuma turneje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:26