RAZMIJENILI ZAVJETE

Berlusconi ‘simbolično‘ oženio 53 godine mlađu djevojku: ‘Marta, ovako nešto još nisam iskusio, posebna si‘

Fascina je osvojila Berlusconijevo srce nakon prekinuo s Francescom Pascale, koja je u dobi od 34 godine za njega bila ‘prestara‘

Silvio Berlusconi i Marta Fascina

 -/Lapresse/Profimedia

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi (85) priredio je 'simbolično vjenčanje' za svoju 32-godišnju djevojku Martu Fascinu. U vili Gernetto u gradu Lesmu okupilo se šezdesetak gostiju, a Berlusconi i njegova 53 godine mlađa odabranica razmijenili su zavjete i uživali u svadbenoj torti.

Unatoč tome, nisu službeno vjenčani, a razlog tome su nesuglasice oko nasljedstva u njegovoj obitelji, piše Daily Mail.

Njegova djeca ne odobravaju ideju da se on oženi Martom te da ona dobije pravo na dio njegova nasljedstva, čija se vrijednost procjenjuje na više od pet milijardi funti.

"Marta, prema tebi osjećam veliku ljubav. To je nešto što još nisam iskusio i za mene si neizostavna. Bila si uz mene u teškim trenucima, puno si mi pomogla. Nadopunjuješ me, ne bih mogao živjeti bez tebe. Ispunjavaš moj život", rekao je Berlusconi u svojim zavjetima dok je odabranica njegova srca blistala u čipkastoj vjenčanici Antonija Rive.

Fascina je osvojila Berlusconijevo srce nakon što je 2020. prekinuo vezu s Francescom Pascale, koja je u dobi od 34 godine za njega jednostavno bila 'prestara'.

image

Silvio Berlusconi i Marta Fascina

-/Lapresse/Profimedia

Berlusconi je pak ranije osuđen zbog plaćanja šest milijuna funti maloljetnoj marokanskoj prostitutki Karimi El Mahroug za seksualne usluge na njegovim 'bunga bunga' seks zabavama u razdoblju između veljače i svibnja 2010. godine. On se žalio te je sud odlučio da Berlusconi nije kriv.

Medijski mogul također je imao problema sa zdravljem tijekom posljednja dva desetljeća. Zbog problema sa srcem završio je u bolnici 2006. godine, a godinu dana kasnije imao je i operaciju srca. Nova operacija uslijedila je 2016. godine, kada je preživjeo i rak prostate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:32