JOŠ LOŠIH VIJESTI

Benu Afflecku baš ne ide: ‘U filmskom megahitu ga sprda i bivša žena, ali u stvarnosti i ona želi...‘

Ljubavna priča između dvije zvijezde u stvarnom životu počinje na snimanju filma ‘Daredevil‘, a s Garnerovom Affleck ima troje djece

Jennifer Garner

 Chris Delmas/Afp

Jennifer Garner našalila se na račun svog privatnog života u filmu "Deadpool & Wolverine" gdje se pojavila kao Elektra s kojom je debitirala 2003. u filmu "Daredevil", prenosi New York Post. Kao što znamo, u "Daredevilu" su glumili Ben Affleck i Jennifer Garner, par koji je kasnije dobio troje djece pa se 2015. rastao.

U novom nastavku Deadpoola (ne čitajte dalje ako ne želite doznati manje detalje radnje iz novog filma) pojavljuje se Elektra kako bi spasila Deadpoola, kojeg igra Ryan Reynolds, i Woverinea, kojeg utjelovljuje Hugh Jackman, od negativke Cassandre Nove, odnosno Emme Corrin. Saznajemo da je Cassndra ubila neke heroje, a među njima i njezinu dugogodišnju ljubav Daredevila (Afflecka).

image

Deadpool i Wolverine, Ryan Reynolds i Hugh Jackman

Bav Media/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Bav Media/splashnews.com/splash/profimedia
image

Ben Affleck i Jennifer Garner

Pablo/Backgrid Usa/Profimedia/

"U redu je", odgovori Elektra sliježući ramenima nakon što joj se izjavi sućut zbog Daredevilove smrti, što gledatelji lako mogu poistovjetiti sa smrću braka Garner i Afflecka. Inače, ljubavna priča između dvije zvijezde u stvarnom životu počinje na snimanju spomenutog filma, a rezultira vjenčanjem nakon dvije godine. U braku su dobili troje djece - Violet (18), Seraphinu (15) i Samuela (12).

Iako je razvod braka objavljen 2015., okončan je 2018., a jedan od bračnih problema bilo je i Affleckovo alkoholiziranje. "Dogodilo se to da sam počeo piti sve više i više kad mi se brak raspadao. Ovo je bilo 2015., 2016. Moje je opijanje, naravno, stvorilo još problema u braku", rekao je glumac.

Poznato je da se Affleck 2022. oženio s pjevačicom i glumicom Jennifer Lopez, s kojom je prvotno bio zaručen 2000-tih, ali od svibnja se šuška da se i oni rastavljaju. Veći dio ljeta ne provode zajedno, uključujući njihovu godišnjicu te Lopezin 55. rođendan. Također su i svoj zajednički dom, vilu na Beverly Hillsu, stavili na prodaju.

image

Ben Affleck i Jennifer Garner

Thecelebrityfinder/mega/the Mega Agency/profimedia/Thecelebrityfinder/mega/the Mega Agency/profimedia
image

Ryan Reynolds, Shawn Levy, Hugh Jackman, Emma Corrin, Dafne Keen, Jennifer Garner, Chris Evans, Channing Tatum i Wesley Snipes

Chris Delmas/Afp

Izvori su otkrili da Garner čak pomaže paru da se pomire jer želi da Affleck bude sretan, ali nije poznato koliko je i kako uključena u odnos para. Inače, Garner je od 2018. s biznismenom Johnom Millerom.

Što se tiče Garnerinog pojavljivanja u "Deadpool & Wolverine" filmu, o kojem se dugo nagađalo, nije bilo potvrđeno sve do panela o filmu na Comic-Conu gdje se pojavila s drugim glumica koji igraju epizodalne uloge u novom nastavku popularne franšize.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 10:19