U REKLAMI

Ben Affleck s hrpom kutija Dunkin‘ Donutsa: Rekreirao urnebesnu snimku iz 2020. koja je postala viralni hit

Inspiracija za reklamu pronađena je u trenutku kad je glumac ispred svog doma u Los Angelesu prosuo kutije Dunkinovih poslastica

Ben Affleck

 Profimedia

Ben Affleck (51) ne odustaje od svoje ljubavi prema Dunkin‘ Donutsu, što nimalo ni ne čudi jer je glumac, naime, početkom ove godine snimio reklamu za spomenutu američku multinacionalnu tvrtku za kavu i krafne.

Inspiracija za reklamu pronađena je u trenutku iz 2020. kad je Affleck ispred svog doma u Los Angelesu prosuo kutije Dunkinovih poslastica. Ubrzo je ta snimka postala viralna na društvenim mrežama. Čak je i sam Ben za reklamu odjenuo kombinaciju sličnu onoj kakvu je nosio u tom viralnom trenutku 2020.

Odlučio se za majicu i traperice dok je u rukama nosio šest kutija, ledenu kavu i vrećicu poslastica. U jednoj sceni iz reklame kutije mu padaju na tlo. Vidi se da glumac nosi majicu na kojoj piše "Day Ones" s fotografijom iz djetinjstva njega i njegovog najboljeg prijatelja Matta Damona.

image

Ben Affleck na snimanju reklame

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

U snimanju reklame udružio je snage s tiktokericom i influencericom Charli D‘Amelio. Ona je nedavno izjavila da ne zna tko je Ben Affleck iako oboje obožavaju Dunkin.

Pretpostavlja se da je namjena ove reklame za Super Bowl jer je i prošle godine Affleck sudjelovao u njihovoj reklami za taj događaj. Tad je utjelovio zaposlenika u drive-thruu Dunkin‘ Donutsa i posluživao kupce, među kojima je bila i njegova supruga Jennifer Lopez.

image

Charli D‘Amelio na snimanju reklame

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:59