SAVRŠEN SPOJ

Bella Hadid ljubi zgodnog kauboja: Strastveno ga grlila, poljubila u vrat i gladila po trbuhu

Bella je novu ljubav našla u zvijezdi konjičkog sporta. I sama je jahačica koja je zbog bolesti morala odustati od natjecanja

Bella Hadid

 Walter/Bestimage/Profimedia/Walter/bestimage/profimedia

Supermodel Bella Hadid (27) našla je novu ljubav i to samo četiri mjeseca nakon prekida dvogodišnje veze s dizajnerom Marcom Kalmanom. Tada je neimenovani izvor za E.T. izjavio kako su se njih dvoje "jako voljeli", no veza je s vremenom oslabjela. Zato su odlučili krenuti svatko svojim putem i ostati u prijateljskim odnosima.

TMZ je sada došao do video snimke na kojoj se Bella ljubi s Adanom Banuelosom, poznatim jahačem, kaubojem i trenerom jahanja. Par je uhvaćen u šetnji u Forth Worthu u Teksasu. I nisu se ustručavali od javnog iskazivanja nježnosti. Bella ga je strastveno grlila, u jednom trenutku poljubila u vrat i gladila ga po trbuhu.

image

Adan Banuelos, jahač

Banuelos (34) pobjednik je brojnih natjecanja na kojima je osvojio više od pet milijuna dolara u novčanim nagradama. Najmlađi je jahač koji je ušao u Dvoranu slavnih američke National Cutting Horse Association.

Činjenica da je jedna od najtraženijih žena u svijetu modelinga našla ljubav s kaubojem nije šokantna kako nekima izgleda na prvi pogled. Bella Hadid obožava konje i konjički sport. Bavila se jahanjem od djetinjstva, bila jako uspješna, pa se čak i nadala nastupu na Olimpijskim igrama 2016. godine. No, od intenzivnog bavljenja jahanjem morala je odustati zbog stalnih problema koje joj je donijela lajmska bolest od koje je oboljela 2012. godine.

image

Bella Hadid sa svojim konjem

Walter/Bestimage/Profimedia/Walter/bestimage/profimedia

Lajmska bolest je bakterijska infekcija koja je uzrokovana bakterijom Borrelia burgdorferi koju prenose krpelji. Iako se većina pacijenata se uspješno izliječi antimikrobnom terapijom tijekom nekoliko tjedana, kod nekih ta bolest može postati kronična. Simptoma ima mnogo, a najčešći su umor, bol u mišićima i zglobovima, pa i problemi s pamćenjem i razumijevanjem.

- Morala se odreći svojeg sna o profesionalnoj karijeri u jahanju i Olimpijskim igrama zbog ozbiljnih simptoma koji su joj onemogućili jahanje - napisala je njezina majka Yolanda u svojem blogu 2016. godine.

image

Bella Hadid

Walter/Bestimage/Profimedia/Walter/bestimage/profimedia

- Bio je to jedan od najtužnijih trenutaka u njezinom životu, srce joj je bio slomljeno i to će uvijek biti jedna od osjetljivih tema za nju. Ona je vrlo uporna i usredotočila se na druge stvari u životu, uspjela je izgraditi ime u modnoj industriji iako se i dalje bori sa simptomima lajmske bolesti.

image

Bella Hadid objavila je kako je napokon zdrava

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Iako je Bella bila prisiljena odustati od profesionalnog sporta, nastavila se rekreativno baviti jahanjem, a svoje vještine ponekad pokazuje na društvenim mrežama. Tako je, najvjerojatnije i upoznala zgodnog kauboja.

Ove godine Bella je pet mjeseci pauzirala od modelinga jer je prolazila kroz jako tešku fazu bolesti. U kolovozu je objavila fotografiju iz bolnice i rekla da je napokon zdrava. Uskoro je objavila i fotografije s konjima u konjičkom klubu Wellington International na Floridi. Znači li to i da će se pokušati vratiti jahanju i natjecanjima, teško je reći. No, ako poželi, uz sebe ima savršenog partnera, novog dečka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:50