SLAVNI PAR U HRVATSKOJ

Beckhamovi se na Lopudu odmaraju u luksuznom kompleksu grofice Von Habsburg, evo koliko ondje stoji noćenje

Ispred luksuznog kompleksa Lopud 1483, u kojemu za jednu noć treba izdvojiti 1400 eura, nalazi se i osiguranje

Victoria i David Beckham, arhivska fotografija

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Victoria i David Beckham 23. obiljetnicu braka proslavili su odmorom tijekom kojega su posjetili i dubrovačko područje, a kako doznaje Dubrovački dnevnik, slavni par smješten je u luksuznom kompleksu Lopud 1483 na Lopudu. Tamo ujedno slave i rođendan svoje kćeri Harper, a fotografijom su se ponosni roditelji pohvalili na društvenim mrežama.

Dubrovačkom dnevniku ova informacija potvrđena je iz neslužbenih, ali pouzdanih izvora, a ispred kompleksa Lopud 1483 nalazi se i osiguranje.

Podsjetimo, radi se o nekadašnjem franjevačkom samostanu kojega je grofica Francesca von Habsburg obnovila i ondje napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt.

Najam luskuznog kompleksa za jedan dan košta 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

Inače, slavni par ovih dana posjetio je restoran Bowa na Šipanu, a uvjet za posjet ovih zvijezda bio je - bez fotografiranja.

Beckhamovi su u braku već 23 godine, a nakon Pariza i Venecije stigli su i na hrvatske otoke.

"Kažu da on nije smiješan, kažu da se ja nikad ne smijem, rekli su da nećemo potrajati. Danas slavimo 23 godine braka. Davide, ti si moje sve, volim te puno", napisala je Victoria uz njihovu zajedničku fotografiju povodom godišnjice braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. studeni 2022 19:31