KONTROVERZNA SNIMKA

Beckhamov maloljetni sin pozira u gaćama, fanovi zgroženi: ‘Da je to djevojka, svi bi je osudili...‘

Cruz Beckham ima 17 godina, a fotografija za časopis iD nastala je dok je imao 16. Prozivaju ga za seksualizaciju maloljetnika

Cruz Beckham sa svojim slavnim ocem

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Cruz Beckham (17), najmlađi sin Davida i Victorije Beckham, šokirao je obožavatelje fotografijama za naslovnicu magazina iD. Naime iako je još maloljetan, a fotografije su navodno nastale kad je imao samo 16 godina, Cruz pozira u samo u boksericama i spuštenim hlačama.

Sada ga mnogi kritiziraju jer smatraju da promovira seksualizaciju maloljetnika,ali roditelji David i Victoria ga podržavaju.

Na naslovnoj fotografiji Cruz sjedi na stolici, nosi bijele bokserice Sunspela, Balenciaga hlače koje je spustio do koljena, remen Willy Chavarria, Nike tenisice i vlastite lančiće, naušnice i prstenje. Ima i nekoliko tetovaža, uključujući i leptira iznad koljena.

Kad je naslovnica izašla u javnost, na Twitteru je jedan zaprepašteni pratitelj napisao: 'Cruz Beckham je polugol na naslovnici časopisa sa 17 godina, to je tako dvostruki standard. Zamislite bijes da se radi o djevojci od 17 godina.'

Drugi je primijetio: 'Zašto je društveno prihvatljivo da se Cruz Beckham fotografira u donjem rublju, hvatajući se za međunožje, jasno pokazujući da ima tetovaže, a bio je mlađi od 16 godina kada su fotografije snimljene?! I zašto ga Victoria podržava? On je dijete'. Drugi je otvoreno dodao: 'To je odvratno'.

Mladi Beckham se pohvalio upečatljivom naslovnicom i na Instagramu, gdje je izazvao slične reakcije.

Komentirajući njegovu sugestivnu pozu, jedan pratitelj je napisao: 'Danas puniš 17 godina, tako da je ovo 16-godišnji dječak na ovim slikama. Pomalo jezivo'. Dok je drugi dodao: 'Nije li ovaj dječak star 12 godina?' A Victoria i David napisali su na Instagramu da su ponosni na svog sina, a Victoria je još dodala da je to bio - 'Veliki prvi dan kao 17-godišnjak!'.

I dok se slavni tinejdžer očito dobro zabavljao na snimanju, cilj članka je promocija njegove nadolazeće glazbene karijere.

U razgovoru za iD, Cruz je potvrdio da započinje karijeru pjevača i da će surađivati ​​s tekstopiscem koji je pomogao Justinu Bieberu - Poo Bearom.

'Bili smo u studiju nekoliko puta i zajedno snimili neke pjesme', otkrio je Cruz.

image

David Beckham s najstarijim sinom Romeom (19)

Tom Dymond/Shutterstock Editorial/Profimedia

Iako naslovna fotografija podsjeća na njegovog oca nogometaša, Cruz kaže da je skloniji slijediti stope mame Victorije, također poznate kao Posh iz Spice Girlsa, nastavljajući karijeru kao umjetnik.

'Mislim da nikada u životu ne prestaješ učiti, ali ja uzimam vremena da vidim što će se dogoditi u budućnosti', kaže on, dodajući da je sada fokusiran na stvaranje glazbe koju voli, u studijima u Los Angelesu, Londonu i Miamiju s raznim producentima koji pomažu u stvaranju pjesama temeljenih na 'osobnim i stvarnim iskustvima'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:01